Tak toto sa mi nestalo ešte lietadlo sa mi v realy fakt nepáči, ale ako som videl tvoj model tak som zmenil názor... krásna práca
MiG-23 vznikla jako reakce na americký F-4 Phantom II F-15 vznikla jako reakce na MiG-25, F-16 jako reakce na MiG-21 MiG-29 vznikl jako reakce na F-16 a Su-27 jako reakce na F-15 F-22A vznikl jako reakce na Su-27 a MiG-29 T-50 vznikl jako reakce na F-22 a F-35
S deklama už bylo řečeno a trochu mi přijde, že na obrysu těch černých polí ti prosvítá bílá a dělá ti to schod... Jinak se mi to Moooooc líbí. Za výběr předlohy a markingu-dlouhej palec nahoru GRATULACE k vlasteneckému přírustku. Těch není nikdy dost.
Fakt KRASNEJ! Ale tak ty dekály stahneš páskou a dáš neprusvitné....
Já bych osobně zvlášt u relativně zřetelného negativniho ryti nedával do spár černou, txgřík byl extra "celistvý", ale tj na názoru každeho soudruha Néé, fakt krásný model!
A ejhle.. vraj morský cicavec a ona je to mačkovitá šelma Veľmi pekné, páči sa mi. K tým dekálom nebudem ťa dráždiť už to tu bolo povedané, inak super...
"Nikdy nie je dosť času urobiť niečo raz a poriadne, ale vždy je dosť času urobiť to dva a viac krát"!