Zdravim skorpiku koukal jsem co dokazes vyrobit...je to naprosta bomba...chci se zeptat jestli by jsi neprodal resinovou kastli s100,130,110r,favorit,a felicia kit car popr i kola a sedacky k temto modelum kdyztak napis na 608570578 dekuji
Ahoj.Hluboce smekám.Je to paráda.Jen se chci zeptat.Používáš balzu?Vím že dostat z balzy hladký povrch je nemožné.Také jsem se s tím potýkal. Mohu-li přispět ze zkušenostma,tak já používám material zvaný Komatex.Jsou to desky používamé v propagacích na plakátovacích plochách a na propagační cedulky.Materiálů je vice druhů a mají různou struktůru.Vyrábí se od jedničky až do desítky.Dá se to nádherně opracovávat (skoro jako Balsa)tmelí se to autotmely,(takže schnutí rychlé)lepení vteřínovým lepidlem.Pevnost vůči Balse mnohonásobná.Povrch se dá vyleštit k naprosté dokonalosti a jdou do toho dělat nýty a rytí.Omlouvám se,že ti radím.Snad to nebude bráno ve zlém.Zároveň se těším na další kousky.Co takle Škoda Vinetů nebo Škoda Supersport(Ferat).
Ahoj. Tvoja práca sa mi veľmi páči. Zvlášť tá Škodina 110 Rapid. Chcem sa spýtať, aká je u teba cena je za tento model? A dala by sa tá karoséria spraviť priehľadná ? Nejak tak, ako si robil na Ford Transit tie svetlá.
Tak i ty autobusy jsou Škodovky a když to shrnu , tak do té řady co jsem chtěl dělat , mi moc typů už nechybí 1200-1201,Felicia st. , MBX , Super sport (alias Ferrat) . Původně jsem měl dělat 1000MB-RAPID . Tak mám kolik , tak 12 kousků škodovek navrch o dvě víc ročně než jsem předpokládal a to dělám ještě Renaulty 8Gordini , 12 tx , 17 tx , 310 Alpinu, Bavory 3kovou řadu od 2002ti výš i s M3kama , Fiaty od x1/9 , prostě jako invalidní důchodce dřu jak kůň Ahoj Tomáši