Našel jsem na "fejsbůku" tuhle lahůdku,tak ti ji sem Jarouši lupnu.Byť je to starší model 350.Není to krása?Dnešní dřevaři se můžou jít vycpat .Tohle byly stromečky.Člověk si říká,kolik to tak mohlo vážit,jak to naložili,jak vypadala pila co tohle dokázala pořezat,jak se asi jelo s takovím autem bez posilovače a podobnejch serepatiček .Je to mazec.Pavel
Právě se mi podařilo pohřbít loggera. Spadla mi na něj pokojová anténa... neptejte se jak k tomu došlo. Už toho k dodělání moc nebylo. Právě jsem dokončoval uchycení výfuku. Upadla kabina, z ní vypadlo jedno čelní sklo, znovu upadly už jednou přilepovaný zrcátka, utrhnul se vzduchojem, blatníky / stupačky, jedna vzpěra od chladiče, krytka z motoru a kolečka z vodního potrubí v kabině. Našel jsem jen jedno.Nejhorší je ovšem na obou stranách prasklá přední náprava, kterou jsem podle Tonyho stavěl z profilů. Samozřejmě odpadla spojovačka a vyvrátilo se zavěšení jednoho kola. Vzhledem k tíze modelu si neumím představit, že s tím půjde něco udělat.
Tohle jen tak nerozdejchám a nevím, kdy budu mít chuť se k modelařině vrátit. Tolik hodin zmařený práce, já bych se nejradši neviděl. Nejvíc mě mrzí, že jsem zabil skvělej transkit. Dneska asi neusnu.... Jarda
auvejs Jardo ,tak toto zabolelo,,,,to je velka skoda,,,,toto sa fakt neda len tak lahko rozdychat ,ja mam za sebou havariu scanie ,,,,,ale verim ze to casom opravis ,len to nevzdaj ,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Jardo, normálně ve mě zamrazilo. Je to škoda a vím jak to naštve. V ten okamžik se z toho stala národní tragédie, v rozsahu minimálně živelné pohromy. Myslím, že nic neni ztracený. Základní věci (kabina , rám) jsou v cajku a zbytek se dá nějak dát dohromady.
Stejně jako kluci předemnou, jsem ti jakkoliv k dispozici a rád při opravě budu jakkoliv nápomocen.
Tak tohle jsou ty nejhorší situace, které mohou modeláře potkat ... A mnohém více to bolí, když je model těsně před dokončením. Ale když se na ty fotky dívám a znám tvé schopnosti, tak vím, že až to "rozdýcháš", tak ti Peterbilt opět přistane na stole a za nějaký čas ho budeme obdivovat v galérii ...
Chlapi, díky za povzbuzení a nabídky pomoci. Vážím si toho, pomohli jste mi získat trochu nadhled a chuť do další práce. Využil jsem pomoc Pavla Behenského, který mi poslal kovovou přední nápravu. Její díly jsem už začistil, protáhnul otvory, aby se vše sedlo, jak má. Zkrátil jsem čepy pro usazení nábojů, protože mi připadaly delší a že by mi z kol trčely ven. Abych mohl začít s opravou, musel jsem trochu dotáhnout dílo zkázy a odříznout torzo nápravy. Hadičky v brzdových válcích držej jak hnědý na podrážce, tak jsem je zatím nechal jak jsou a uvidím, co s nima dál. Jestli je odstřihnu nebo zachovám a nalepím k nové nápravě. Ty hadičky totiž moc velkou rezervu na zkrácení nemaj. Kromě výše popsaných škod jsem zjistil ještě uvolněné zadní montážní body motoru a volný spoj kardanky z převodovkou. Chladič zůstal viset jen za spodní hadici od motoru Nic, co by nešlo spravit. Zde je poslední rozloučení s mou pracně vyrobenou nápravou a její high-tech náhrada.
Jardo držím palce...je to krasny a neokukany model....mas fakt talent na krasne veci a tento model je toho svedkom...a to ze padol...to je minulost...dolezita je pritomnost..
Už nelepim....už sa len kochám a nechapem čo všetko sa da stvoriť
Dosavadní volné dny jsem modelařině příliš nevěnoval, ale něco přece. Novou nápravu jsem nastříkal a přilepil k podvozku. Musel jsem vyměnit i řídící tyč, protože nová náprava má trochu jiný tvar řídící páky (snad mám to názvosloví dobře) a tyč jsem musel prodloužit. Ponechal jsem původní brzdové válce, protože jsou propracovanější a taky nechtěly se pustit drátků. Barevně je to pochopitelně jinak, ale další patinou se to srovná. U původní nápravy jsem moc nepřemýšlel nad rozchodem, ale tady jsem si všiml, že je značně užší než vzadu. Nevím, jak to má být správně, ale k této nápravě jsem přidal distanční podložky, které nedovolí kolům jít až nadoraz a zvětší tak rozchod.