Torju jsem ženatej 18 let...co ti mám víc vykládat Modely stavím jak to vyjde...kolik nevim, nepočítám to. Úspěch je když ubejvaj krabice, ale furt prohrávám.. Attack jsou short-runy, stavět se dají, jen to chce na sucho zkoušet než to slepíš a občas skalpelem seškrábnout.
Modely dávám na web ...mám tam i Attacky, včetně kecání co jsem s nima dělal, tak se koukni jestli chceš.
Na Tvoje stránky lezu pro inspiraci dost často,přesto že pořád stavíš to "divný " období .(na Sinay byly taky docela velký tankový bitvy).Osmnáct let manželství je obdivuhodný výkon ,já jsem po 12 letech omladil chov
Romane k divnému období mě to nějak víc táhne a táhlo vždycky... Sinajský bitvy mám načtený taky, ale zabřednout ještě do tohohle, tak souboj s krabicemi definitivně prohraju... Co se týče chovu..tohle je už druhé omlazení...teď by to chtělo výbrus..nebo spíš vyměnit, ale, když si vzpomenu na ty boje o čas na modely, tak by možná bylo lepší bejt vdovec.....
Dík, jen jsem jej vybarvil. Je to set od Attack i s motorem.
Současný stav: vystínováno, vlepený motor a když se mi bude chtít možná to ještě dneska slepím...
Jan Pavlík píše:Dík, jen jsem jej vybarvil. Je to set od Attack i s motorem. Současný stav: vystínováno, vlepený motor a když se mi bude chtít možná to ještě dneska slepím...
Ideš Honzo ako píla,hoď potom foto som zvedavý....ja ho mám rozrobeného v 35,len neviem nejak dokončiť
Pz. 38 dělá Attack a UM, různé verze. Mám Pz.38 na webu, koukni se.
Pz.35 zatím jen Attack. Dříve jej dělala i ESCI, ale není lepší a hlavně je celkem nesehnatelný.
Ahoj, jo rezinový pásy tam půjdou, již jsou v barvě. Trup slepený a asi to vezmu na loď dodělat. Zatím se mi to staví i s těmi reziny ok. Na to jak je složitá předloha, si s tím Attack poradil dobře.