Tak že další postup. Doplnil jsem oj, držák rezervy a pár ptákovin, který tam stejně nepudou vidět, až to celý přilepim na podložku. Jirko. Množení kol mám v plánu a ne jen těchhle. Stejně je asi udělám ještě jednou. Stejně tak si chci uplácat pár kabin, který bych si nechal namnožit a ono by se třeba ještě něco dalšího našlo. Nemám ale představu, kdy se do toho pustim. Prostě na to nějak nemám čas. Tak snad výhledově donazimy.
Po nějaké době, kdy jsem se věnoval jiným projektům, například tomuto viewtopic.php?f=155&t=88752 , zas přináším několik fotek ze stavby týhle soupravy. Samozřejmě to ještě není konečná podoba. K té bude zapotřebí zasklít a dovybavit kabinu, doplnit ji zrcátky a vymalovat detaily, celkově to ještě nějak zaprášit, no a konečně taky spolu s Felicií usadit na nějakou tu podložku. Tak držte palce, rád bych to stihnul aspoň letos
Noční můra zvaná zasklívání je alespoň pro tenhle model konečně za mnou a stavba týhle soupravy se už téměř chýlí ke konci. Proběhlo i chromování a zabydlení kabiny dvěma členy osádky. Chybí tak už jen spřažení s vlekem a souprava bude schopna provozu.
Když vidím ty chlapáky v kabině, tak mi (bůhvíproč) bleskla hlavou scéna z Dívky na koštěti, jak se ti sígři na čele s Honzou Krausem proměnili v ty stěhováky... Model je pěkně propracovanej, povrchovka možná trochu živější než živá, ale třeba jen na fotkách. To není kritika, zkrátka každej má o vzhledu modelu nějakou představu. Já bych v tomhle měřítku nedal ani prd. Je to pěkný.
Je fakt, že řidič má docela pracky. Stěhováci to ale nejsou. Ta povrchovka takhle strakatá ve skutečnosti není. Mám doma tmu a tmavý fotky potom dál upravuju zesvětlením u kterýho ale taky musím přidat kontrast. No a tahle operace to vždycky dost přežene. Až to bude celý hotový, asi si to nechám vyfotit u kolegy, kterej je pro focení modelů lépe vybaven.
Přeji všem to nejlepší do nového roku a přináším poslední fotky už kompletní hotové soupravy. Další fotky už budou na podložce spolu s felicií v galerii.