Ajajaj, tak mám asi problém. Já ten budník udělal konickej a on má mít přitom stěny kolmý Takže znovu a lépe A ten otvor už mám vyřešenej , dvě dirky a spojim je ostrým nožem od Olfy
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Filmový lepidlo je prostě pomocník za všechne prachy Zkoušel jsem to nejdřív Extra thinem, ale ty nitě jsou prostě slabý .... Ještě to dodělám z druhý strany a přilepim tu pozičku
Přílohy
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Vypadá to velice pěkně!!! Je hezký pozorovat jak se Cobra rodí ........... Si mě tema tvejma mixerama nakazil....odpo hodim fota konverze hrbaté na Mi24A....a na tvou Cobru a Kamova se moc těšim...
čeče to filmové lepidlo se použivalo už za pravěku, ale vlastně nevim kde se koupí, já když nevyhovuje vteřinák vše řešim "RC" epoxidy... Jak rychle to lepidlo tuhne?
To filmový lepidlo je suchý tak do minuty, záleží co lepíš Takže malilinkatej postup - vejfuky na Cobřičku ! Možná ještě trošku zahloubim a jde do silikonu , dvakrát bych asi stejnej nezvlád
Přílohy