Tomáši, děkuju za fotku nebude to přesně podle ní, ale aspoň bílou střechu dám, zástěrky zepředu už mám nalepený a jestli udělám i bílou kolem světel nevím
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Zatím jen slovně, páč mi umřela baterka ve foťáku opět došlo na Michalova slova, černý surf se mi zatím osvědčil na podvozku, jako podklad na kabině úplně na k***t, nebo jsem měl zvolit jinou barvu, a ne žlutou s bílou střechou takže kabina půjde do brzdovky a pak znova a lépe vymaskoval a nastříkal jsem vzduchovej filtr postup bude resin primer, bílej základ a pak žlutá, vše Gunze
Tak tedy slibované fotky. Dal jsem i foto kabiny, která se už koupe v brzdovce, na podvozku jsem doplnil zadní lampy, mlhovku a couvačku, akorát ta poslední fotky není nic moc, asi toho moc vidět nebude
Vyhozeny peníze, vypada to jako upatlanej Monti systém... mas se drzet svého a nevymejslet picoviny... Jedna barva na ram, druha na kabinu ten model totalne zabije. Je to nuda... Koukej uz zase delat nejakou ctyriadvacetinu...
Nejde o to, ze bys mel mit levy ruce. Jen je tohle uplne jinej svet a nic naplat, na jemnost a cistotu to ma nároky mnohem vetsi. Tady nic neokecas, neschováš...
No já tam osobně vidím hromadu věcí k tuningu ale to je jen můj pohled na model jako takový. Každopádně by tomu víc prospělo kdyby jsi třeba jen ten motor hodil do "barvy motoru" tak jak to 15ky mívají. Dál by tomu slušela i nějaká ta serepetička v podobě odrazek, značek apod. (podle mě to ale doděláš že? ) Co se týče té kabiny...no nebudu ti lhát když řeknu že za mě samotného eeéé Žlutá obecně špatně kryje ale tohle je celkem hňuš jak by řekl náš malý. Navíc by jsi mohl líp začistit části okolo oken, docela to bije do očí. Neber to destruktivně ale konstruktivně. Ono se to moc dobře neposlouchá když se s tím pachtíš a děláš to podle svého nejlepšího svědomí a pak ti to někdo zhnusí tak že by jsi s tím nejradši hodil do kouta....naopak, je to spíš takové to nakopávání dopředu Michal
Michale, v pohodě, tu kabinu jsem dal pro odstrašující případ už je odbarvená a začnu znova. Taky jsem měl v hlavě, co všechno udělám, ale nakonec budu rád, když jí dodělám na podvozek ještě přijdou odrazky, spz a tak, tam se bude ještě pracovat
Honza
Skoro po měsíci přináším nějaké foto dneska jsem dal obtisky z aršíku od Slávy, vlepil jsem interiér, kabinu na rám, pistolí jsem jí drobet zaprášil přední světla jsem použil leptaný od Scaly43, ale jsou o 0.5 mm větší, spzky jsou samolepky od SDV, i když na H0, kupodivu sedí i sem ještě chybí pár věcí a pak do galerie a hurá zpátky k normálnímu měřítku
Děkuju, ale žádná hitparáda taky ne, asi moje maximum, co dokážu v tomhle měřítku, ale už vidím světýlko na konci tunelu na chlubení to rozhodně nebude a chyby tam jsou taky když to dobře půjde, mohla by do konce týdne být v galerce