Děkuju. Mám pocit, že to jsou přesně věci, které bych měl dělat dál. Spoustu mých všemožných článků, textů a témat zkoušel kde kdo parafrázovat, ale moje výhoda je v tom, že já jsem vždycky o krok napřed a umím přijít s něčím novým a užitečným co tu ještě nebylo. Budu se snažit dál...
Sešly se tam pěkný kousky. Mě zaujala ta cisterna v barvách UN. Hnanej a natáčecí zadek, to překonává i ten nosič raket v Lešanech, tažený Zilem. Ten má taky hnaný kola na návěsu ale bez možnosti natáčení. Tohle bych chtěl vidět v akci v terénu. Ten mix KW 8x4 je taky úžasný dílo. CBE se mi taky líbí. Žádnej z těch nafocenejch kousků nevypadá tuctově. Jarda
Docela by se dalo i říc,že tam byly o hodně lepší modely než jsem viděl rok před tím v Jabbeke.Hezký kousky.To CBE mě dostalo,páč mě taky čeká.Postavený jako model to je paráda!Čí byly ty Macky?PAvel
Od koho je to Atego to netuším..ale vypadalo moc hezky...
Pavle, ty Macky jsou od toho kluka co postavil oba ty filmovy kamiony, jak Duel tak Rubber Duck. Vybornej kluk, fantasticka práce...spousta vlastnich dilu, lepty, resin...