Podvozek je hotový a ted´ ještě "bouda" ... Dodělal jsem kličky pro uchycení bočních krycích plechů, vše jsem nastříkal Mr. Base White 1000 od Gunze a po kontrole a přebroušení je vše připraveno k finálnímu nástřiku ...
Ivane, mám těch blech plný kvartýr, tak je musím pořešit ... Na těch velkých taky pokračuji, byt´ poněkud pomaleji, takže fotky z dalších postupů zatím nebudu vkládat ...
Podvozek jsem zkompletoval s motorem a vše je připraveno k patině ...
Martine, ani já občas nechápu, proč se s tím trápím. Ale zase nikdo tohle ve větším měřítku nedělá, takže mi nic jiného nezbývá ... Honzo, však chlastat můžeš i při modelařině. Třeba ti to pak půjde ještě lépe ...
Tak ještě dodělat elektriku, uchycení boudy a bude hotovo. Tady jsou poslední fotky před domalováním detailů a finálním patinováním ...
Tony, jak píšeš, celkem nic na to není. Nějakou 87 jsem taky postavil a jen kromě toho, než jsem nějakej ten mikro díl vyrobil něčím, čím to aspoň trochu šlo držet, tak další fáze, na které taky celkem nic není je přilepení na dané místo a to tak, že po třetím pokusu je to všechno tak opatlaný od lepidla, že to přestává bavit. To, co tady předvádíš v 87 já osobně dost těžko pobírám. Standa