Tak Pandoru jsem uložil k zimnímu spánku a nyní věnuji maximum času na dokončení Royal Caroline. Přestože je již většina dílů hotova, zbývá ještě spousta práce na plachtách a kompletním lanoví. Začal jsem zvolna přípravou bloků a pomocných lan na čelenu. Přikádám pár foto.
Špičková řemeslná práce! Nasadil jsi hodně vysokou laťku, preciznost a realismus Tvé práce jsou velmi inspirativní. Děkuji za to, nyní budu trochu opisovat a jsem ráda, že budeme oba pokračovat se stavbou RC souběžně.
Díky Connie . Dokončeny práce na lanoví na čelenu - vodní stěh (bobstay), čelenové úpony (bowsprit shrouds), úpony otěžového výložníku (boomkin shrouds), obojek (?) hlavního stěhu (main stay collar).
Zdravím Vás. Koukám, že jste opět pokročil ve stavbě Karolínky. Obdivuji Vaši rychlost a um. Máte opravdu šikovné ruce. Nejen Vy, ale i ostatní modeláři tady na fóru. Musím se přiznat, že zdejší stránky sleduji už delší dobu a musím před Vámi všemi smeknout klobouk. Jste pro mě inspirace a tak jsem se letos v létě rozhodla a pustila se do své první dřevěné plachetnice. Zatím s tím tak trochu bojuju a občas mám pocit, že nade mnou loď vyhrává, ale vždycky když shlédnu zdejší práce, nakopne mě to. Ať se Vám i nadále daří a jde Vám práce pěkně od ruky. Je to opravdu radost sledovat.