Kola jsou parádní, ten 3D tisk s tou modelařinou začne asi taky cvičit. No a po barvě do resinu už jsem taky párkrát sahal, ale neměl jsem odvahu ji tam kápnou , tak to holt taky prubnu. Standa
Ahoj, Martin dolaďuje podvozek a já se věnuji rámu kabiny. Pár fotek z přípravy jen pro info. Kapota je již vyrobena a předána Martinovi pro další práce, kabinu jsem včera domodeloval a po svátku pude do výroby. Tomáš
dveře budou samozřejmě samostatné. Crystal s otevřenými dveřmi je prostě tak jedinečný, že naní možné ho udělat bez této možnosti.
maska se světly pro verzi 8011
maska se světly, která bude u verze 8045. Tato maska bude i u 12045, ale světla budou v konzolích před předními koly
Kapota Crystala je sice hranatá, ovšem z vrchu má mírný rádius, což by se z leptu znázorňovalo pracně, takže Tomáš připravil master a já už jsem to odlil. Rezin jsem tentokrát zabarvil modře. Už to mám napasované na model - bude to jeden díl vcelku spolu s palivovou nádrží, aby se to dalo lépe odlévat. Pro srovnání jsem vyfotil původní záměr leptané a tvarově dokonalejší, byť neznatelně tlustější odlévané kapoty...