Krásná akce děkujeme, syn byl poprvé na soutěži (ani nemohl dospat) a byl oceněn takže veliká chuť do dalšího modelaření ještě jednou díky za super akci
Moc děkuji za super strávenou sobotu , s klukama z Třebové se cítím jako doma s rodinou , super soutěž , Síra workšop jako vždy podnětný a přínosný , v bovlingu jsem skazil co se dalo a moc mě mrzí že jsem nemohl zůstat déle na afterparty ale Jarda šofér byl moc utahanej... díky ještě jednou moc a za rok určitě opět zavítáme...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Diky moc za skvelou akci! Konkurence v letadlech byla jako kazdy rok pekne ostra, o to vic potesila cena. Manzelka pry "a to jsi dostal jen tohle prkynko?" Az napodruhy si vsimla dzipu a uznale pokyvala hlavou, ze tohle jako joooo Za rok zase ahoj!
Za pořadatele díky všem, kteří přišli nebo přijeli! Modelů bylo jako vždy okolo 400 (napůl v soutěži a napůl v SIG). Výsledovku sem hodím, až se dám do kupy po afterpárty a uklidím věci z výstavy. Za rok v listopadu si to zopakujeme (datum dáme co nejdříve). Neslibuju, že se zase trefíme do Svatomartinských hodů a budou opět husy, ale něco vymyslíme.
Já si neodpustím ještě jednu věc. Ještě ráno přímo na místě jsem stál před rozhodnutím, jestli dát do bodovačky T-34/76 Jaroš. Po zkušenosti z Eday se mi moc nechtělo, ale nakonec jsem ho tam šoupl. Nikdo z rozhodčích neřešil, že motor není vidět celý, že je málo špinavý, spotřebu oleje, instalované zbraně hodnoceny v kategorii výzbroj-výstroj a ne jako závěr zbraně v kategorii interiér osádky a pod. Prostě pohoda v souladu s pravidly. Jak je to možné? Jak je možné, že to někde jde a někde prostě ne?