Stavbu jsem sledoval, model Stugu je parádní...Co bych dodělal, je sjednocení modelu s podložkou prachem...Na mě to působí nedodělaně, moc čistě, máš tam jen velké úlomky, žádný drobný kousky a prach...Honza
Model je bezva, o tom žádná, ale ta podložka jako taková vůbec neodpovídá skutečnosti, na fotkách jsou přece budovy naprosto nepoškozené, ale předpokládám, že to není to místo...
Model se mi líbí. Ale ta podložka je podle mého zralá na vyhození - podstavec je ošklivý, terén vypadá hodně nevěrohodně (barvy, lesklost atd.). Chtělo by to nad tím ještě popřemýšlet a třeba ji udělat trochu jednodušší. Je to i hodně naplácané na sobě.
Ještě bych možná zkusil něco s tím kanonem,ten závit pro nasazení úsťovky vypadá podivně a měl by být až na konec hlavně, ale to už asi teď asi nepůjde, stavbu jsem přiznám se nesledoval...
Tak kolegovia, dal som na Vašu radu a podložka uvidela kôš zvnútra. Jagdpanzera som pustil na slobodu do prírody. Lepšie ?? Hlaveň by sa snáď dala ešte prerobiť, ale už nie je chuť, radšej sa pustím do ďalších modelov