Po dnešním prožitém dnu v Kopřivnici musím konstatovat, že to byla opět parádní pohodová akce. Výborný přístup pořadatelů, kopec srandy, dobré jídlo, prostě výborné odreagování. Pokud to půjde, tak za rok určitě zas přijedu a slibuji, že Milošovi opět přivezu něco zajímavého do bodovačky.
Letos jsem byl poprvé a vřelé díky za každou strávenou minutu v Kopřivnici, úžasné prožití jedné soboty, i to sluníčko se přišlo podívat. Mám další zkušenost z bodovací soutěže a díky za připomínku beztastarostného lepení bez tmelu, broušení a dalších zbytečností Tady patří poděkování zbytku what-if výpravy, že mě do toho jednohlasně uvrtala a svým celodenním rejpáním vyhecovala k nevídaným výkonům
Kubousi, veřejné přiznávám, že jsi natrhl prdel v pohodě rychlosti stavby. Klobouk dolu Mistře.
Kolegům z Kopřivnice velké díky za jednu z nejlepších komorních akcí v roce. Pohoštění, tekutiny byly výborné.
Pokec s kamarády super, jen škoda, že soutěž tak rychle utekla. Soused (Tomáš P.) byl z ocenění nadšený a hned si psal Vaše webovky. Za něj rozhodčím děkuji.
Laco, moc děkuji a ten Starfighter je dle mého nepřekonatelný, stejně jako Čmelák.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Liberecká výprava hlásí, že po výletní neděli v pohodě dorazila domů. Pánové díky za další super ročník. U manželky jsem si s mikrovlnkou rozhodně šplhnul, jen nevím proč mluvila ještě o pračce Každopádně pokud se nestane něco opravdu nečekaného, máte nás tam za rok zase. Letos jsme vylozili Bílou horu, na příští rok si šetříme Šostýn...
Taky bych chtěl poděkovat za mě a za bráchy. Pohodová přátelská atmosféra, bylo to super! Rádi se zas vrátíme na místo činu . Ještě jednou díky Apoláci...
Jménem klubu děkuji všem za ohlasy a komentáře. Jsem rád, že se vám u nás líbilo a zároveň děkuji všem, kteří vážili cestu a přijeli se k nám do Kopřivnice podívat a zasoutěžit si a tím podstatnou měrou přispěli k celkové atmosféře. Doufám, že za rok se se všemi znovu uvidíme.
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
Jedna z mala veci co tento rok nelutujem je Koprivnice,skvela atmosfera,skvely pokec,dalsie zoznamenia z novymi tvarami so starym nickom,party bola skvela.Ospravedlnujem sa Pavlovi a Milanovi Klouckovi,ze som nedosiel do Aury,nevyslo to,sorry. O rok urcite zase
Bohužel jsem se nemohl zúčastnit. Byl jsem na FiFé World Cat show v Praze. Ale díky Pavlu Kloučkovi jsem se zůčastnil dálkově s papíráky a děkuji za výhry, které jste mi poslali
Musím se také připojit a poděkovat klukům z Kopřivnice za podařenou sobotu. Výborná atmosféra a díky menší účasti modelářů nebylo ani bodování tak hektické jako minulý rok. Opravdu jsem netušil co všechno se dá vyhrát s jedním modelem, když se dobře postaví.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing." - Edmund Burke
Čaute klucí. Keďže som zalezený pod duchnou (choroba), dostal som sa k napísaniu môjho poďakovania za pekne strávený piatkový večer a sobotu (páni už je to týždeň). Už dnes mi je jasné, že takto o rok budem okolnosti formovať tak, aby som sa k vám znova pozrel. Krásna akcia, pohodová atmosféra. Širokej modelárskej verejnosti vrelo odporúčam. Pretože ste ma namotali i do súťaže o pravého modeláře a čas bol proti mne , podarilo sa mi u vás nechať bustu piráta . Preto vás verejne vyzývam; dávajte mi na ňu prosím pozor.