parádní práce. Mám v plánu taky, mam to ale od Trumpetera, takovou starsi stavebnici a teda vypada to dost na tmeleni, tak se mi moc do toho nechce... A navíc mam to jen v čínských barvách což není to pravé ořechové
Ako živé!!!! a to je asi všetko čo sa o tom dá povedať (a to by mal byť aj maximálny cieľ - čo najviac sa priblížiť realite) Úchvatné (motory zospodu si mohol ešte viac zas..ť, bývajú strašne mastné a uníká tam veľa a všetkého). ešte raz klobuk dola (a to aj na 48-ku)
"Nikdy nie je dosť času urobiť niečo raz a poriadne, ale vždy je dosť času urobiť to dva a viac krát"!
...hmmm...Krasne ero...krasne provedene...jen nasednout a odletet...na osmactyricetine se daji delat skrze detaily zazraky...Skoda,ze nekde bokem nestoji figurka pilota...pekne by to vyjadrilo celkovou velikost tohoto obrovskeho stroje...No ode me mas za jedna...Jen tak dale...moc pekne...Milian
Mal som moznost na zivo "slintat" nad tymto vitaznym Suckom cez vikend v Nitre a mozem povedat ze vyzera este lepsie ako na fotkach... Je to fakt pecka, hlboka poklona...
Parádní suchar. Jediné co mi fláklo do očí je to, že na to jak je mašina "ojetá" tak docela dost svítí dekály. Ne ve smyslu že by stříbřily, ale že ty jsou celkem čisté na takovéto zašpiněné mašině.
Ahoj.Ja tu toho moc na fóre nepopíšem,ale na toto sa nedá nereagovať.Vlastne všetko, čo by som aj chcel napísať, už bolo povedané,takže naozaj nádhera a fakt za posledných pár mesiacov tu na fóre pre mňa proste top a jedným slovom umelecké dielo.Tak gretulujem a dúfam že v Blave sa s ním ukážeš.