Už jsem přišel na to, co mi vadí na těch, co lepí modely 1:144... Zvládnou v tomto odznáčkovém měřítku to, co já nezvládnu ve čtvrtce... Pane kolego, smekám... na tohle vážně nemám oči ani ruce (a to se týká všech, co v tomto měřítku staví modely)
V rámci přípravy na silvestrovský deathmatch jsem si řekl, že musím trošku pohnout s Nieuportem.
Knip i s konstrukcí jsou skoro hotové, zbývá jen wash, drybrush, nabarvit držadlo kniplu a nalepit spoušť. Pak je přilepím k podlážce a už jen natáhnu lanka od pedálů směrovky.
A předělal jsem motor, nakonec jsem ho předem zkusil zasadit do krytu a budou vidět jen 3 válce, takže jsem trošku švindloval. Ale aspoň pasuje dovnitř, teď přijde wash a pak pokus o nabarvení sacích trubek měděnou pastou Agama.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
..čoveče Ondro, nebudeš ty svoje éra skladovat v kindrvajíčkách..? Na soutěž bys přijel s platíčkem, tam to pozotvíral, po soutěži zase zašpuntoval a bez nebezpečí poškození jel zas dom..