Gratuluji k dokončení , myslím, že ten opakovaný pokus dopadl výborně Vyhrál sis s ním a přes všechna úskalí vypadá výborně Povrchovka-made in Kopečák nezaměnitelný styl.
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Tak model je opravdu parádní patina excelentní..jen bych měl dotaz možná mimo téma..jaký používáš objektiv a přibližný hodnoty expozice a clony??ty fota jsou fakt supr díky
Pre mňa je to veľká pecka!! Kryty motora sú trochu hrubé, ale tak ako si písal nemal som ani ja chuť a silu ich vyrábať nové na Zvezde. Celkový dojem je pre mňa
Je to pěkný- jen se zeptám, nenašel jsem tuto variantu v diskuzích: dá se zavřít jedna polovina krytu motoru? Já tu variantu chci zakomponovat do svého modelu.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Šediváku, mám canon powershot S95 (kompakt), takže měnit skla nemůžu. Parametry Ti napíšu pak do sz, musím mrknout na nastavení foťáku. Ale clona tuším 8 (víc to neumí), ISO cca 150... fotím ze stativu.
Rendo: Tahle varianta asi nebude nic jednoduchýho. Dekly jsem na dýlku oproti stavebnici neměřil, ale podle mě jsou kratší.