Teď vám chci ukázat naprosto zbytečnou práci . Včera jsem se pustil do bočních motorových přepážek v šachtě motoru. Sice jsem je dal pouze schematicky podle DACO publ., ale i tak mi to zabralo cca hodinku . Další půlhoďku jsem je pasoval do trupu . Pak jsem to na závěr zkusil i s osazeným motorem a výsledek mi někam zmizel... . A to se mi zdálo, že při původním zkušebním napasování motoru tam byla škvíra z obou stran jak vrata . No nic, alespoň mě hřeje u srdce fakt, že jsem se na to nevyflák a něco tam je...
Přílohy
Zhotovené motorové přepážky
Napasovaná jedna přepážka v trupu...
a druhá na druhé straně
Jak jsem osadil motor, tak přepážky totálně zmizely
Takhle namontovaný v trupu mi to vůbec nepřijde jako nepřiměřeně velký , myslim ty rozvody na motoru ! Jinak neboj, takovýhle zbytečný práce ještě bude
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Honziku díky za tip, zkusím to přetřít . Ostatním díky za povzbuzení . Jak budou vypadat rozvody na motoru a ostatní jemné detaily, to bude asi nejvíc záležet po nabarvení...
Nechci tě urazit, ale nemáš to v hlavě recht. Tohle přeci není možný To prostě nechápu A mýho kocoura hážu do smetí. Teď nemá cenu se vůbec o něco snažit
Zdeňku, opovaž se !!! Kocoura do smetí neházej, máš to taky pěkně rozjetý . Proto jsem ti mohl kecat do toho tvýho motoru, protože jsem měl zrovna rozpracovanej tenhle můj "drobek" . Ale věřím, že prodrátovávat ten motor ve čtvrtce je daleko lepší než tohle škvrně v 1/144. U tý čvrtky už tam můžeš natahat skoro všechny trubky, hadice a kabeláž a líp se s tím pracuje. To u tohodle drobka to dost dobře nešlo... Tak taky čekám u tebe nějakej ten progres, kde je ?
Tak teď drobný progres za včerejšek a částečně dnešek. Pustil jsem se do úpravy hlavních podvozkových šachet. Protože jsou ve stavebnici docela obstojný, tak jsem je zatím dovybavil žebrováním a pro odlišení zahloubené části v místě složeného kola směrem ke středu trupu také svislou onýtovanou přepážkou. Šachty chci ještě doplnit nějakou kabeláží a hydraulikou zatahování deklů podvozku... Dále jsem odstranil antény ECM nad vstupním sacím ústrojí ze spodní vnější hrany klínu náběhu do křídla (takové ty bouličky). U verze F-14D již nebyly osazované (pouze na F-14B a F-14A po modernizaci...)
dan.vocu píše: Tak taky čekám u tebe nějakej ten progres, kde je ?
Mám to teď nějaký těžký. Skoro denně vstávám ráno ve dvě, vracím se tak kolem čtvrtý odpoledne, a večer když by už byl čas na modely, že mám klid, tak jdu radši v půl devátý do postele. Tak ten progres není nic moc Ale rád se kouknu sem a nahltám inspiraci Jeď draku, jeď
Laco, mistry si šetři pro někoho jiného (když se podívám do jiných témat kolegů, tak se jich tady najde spousta jiných vhodnějších kandidátů včetně tebe), mi obyčejní smrtelníci - občasní patlalové stavíme pouze pro zábavu ... Díky za pochvalu
Zdeňku, to dost dobře znám, vstávám v 5:30, hurá do šichty a v deset večír už chuť do modelařiny není žádná... Teď jsem byl celý víkend mimo, takže na model jsem vůbec nešáhnul