Je to pekný model až na to, že od čelného štítku po smerovku má hornú polovicu trupu takú "oteklú", rozumej mala by byť štíhlejšia. No a práve na prvých fotkách novej Mk.II. sa mi zdalo, že je ten trup podobný. A tak sa snažím zistiť, ako to je naozaj a dúfam, že to bolo len skreslenie optikou. Skúsim poprosiť Mr. Petra Vaceka, či by mohol pridať spoločné foto trupov pre porovnanie.
Naposledy upravil Lahita Imrich dne 24 srp 2014, 13:21, celkově upraveno 1
Ja si budem zatial potichucky zhromazdovat matros a raz , ked ma prestanu bavit "bad guys", tak si to zlozim M. PS: teraz som si uvedomil, ze som na teba s tou palubovkou na Mustang uplne zabudol, velka hamba
Chcel som sa este raz podakovat za pomoc. Arest (Libor) mi prave poslal velmi cene materialy, za co som velmi vdacny. Moc to pre mna znamena, Vdaka vsetkym. Martin
Nuž na LSP už stihli vyčmuchať dosť odchyliek na opravenie. Väčšina sa mi zdá pre mňa nepodstatná, pretože Mk II by som chcel mať vo vitríne len ako "krabičku" . Nakoľko som si tu spomenutú publikáciu od pána Hurta cez fórum zaobstaral, bolo kde nabrať nové poznatky. Chcel by som sa ale spýtať na nasledujúce; v knižke je foto Spita YToW na ktorom vykonal pár letov pilot Sgt. Štulíř. Tá mašina bude pravde podobne ešte v kamo zelená/hnedá však?
Myslim ,ze ano. Ked si vsimnes kontrast medzy spodnou sky a kamuflazou na vrchu. Je to velmi zretelne v porovnani s fotkami sediviek, na deviatkach. kaxdopadne, to je len moj nazor.
Odlévaná kola na Spita II dělá Eduard a Big Ed obsahuje klapky, interiér , exteriér a masky. A něco tuším chystá i Aires/Quickboost (správný olejový chladič ?)
Pozdravujem Milan. O veciach od Eda viem a pribudnú ku stavebnici, ale čo sa týka doplnkov od Barracudy tak na tie sa doslova teším. Ide totiž o to, že tie čo mám doma teraz na Mustanga sú skoro dokonalé (samé sa nenalepia a nenafarbia ). Veľmi pekné a jemné detaily a zatiaľ žiadny problém so zmenou rozmerov. Dekály popisiek sú skoro všetky čitateľné a veľmi presné. Ešte keby to v našich končinách chcel niekto poctivo distribuovať .
No právě. Pokud se něco neprodává přímo u nás (za rozumnou cenu) je to pro mne velmi těžko (téměř) nedostupné. nemám možnost nakupovat v zahraničních e-shopech. Proto věřím, že se těch doplňků ujmou i naše firmy.