Definici nevím přesně jak popsat, ale jedná se o rozbití jednolitosti povrchu stíny a světly - na potlačená místa tmavá, která se postupně směrem nahoru opticky zesvětluje, no a ještě vytažení vystupujících detailů hodně světlou.. doufám, že je to nějak pochopitelné kdyžtak mě někdo opravte
Díky klucí, povzbudili jste mně do další práce Vrog: Vehikl nejspíš ne, je to pro mě jako studenta ze západu Čech dost z ruky.. ani nevím, jak bych se tam dopravil, ale můžeš ty přijet do Chebu 1.11. , no každopádně na Pilsenkitu bude když se nic nepodělá na 100%.
Vojta Starý píše:Nechci dělat v tomhle vlákně nějak reklamu.. ale.... Maro, nechceš dorazit i do Chebu?
Víš, já bych i jel, bohužel jsem ale stále ve věku, kdy nejde jen o to, co chci, ale o to, kdy rodiče můžou, navíc Cheb je už pro mě daleko. Nebudeš mi věřit, ale Plzeň je přesně na půl cesty mezi Chebem (tedy mezi tvým bydlištěm) a Plzní. Na mapy.cz mi vyjelo, že do Plzně je to ode mě 59 minut a do Chebu 1 hodina 58 minut, tedy na minutu polovina , tedy Plzeň - ano, Cheb - 99,5% - ne, ale na Plzni se můžeme vidět a pokecat, jede tam i Liether, s tím jsem taky domluvený na debatu, tak už je slušná možnost na "kvalitní pokec na vysoké úrovni" . Budu se těšit! P.S.: Nemáš náhodou zájem o toto? : viewtopic.php?f=16&t=86787 Chci se toho zbavit, na PilsenKitu bychom se určitě dohodli i na nižší ceně . Nebo kdyby měl někdo od tebe zájem, mohl bys mu to tam vyzvednout. Jak říkám, cena by šla dolů
As long as I live, I stand with SiraHobby... Baví mě malovat model na model