Za případnou odpověď děkuji! Honza
Don´t give up, hold on tight!... Hoenny´s way
hoenny píše:Kluci, neměl by někdo fotku na toto vozidlo: SS-23 Spider/OKA, ve zbarvení ČSLA, nejlépe s čs. trikolorou? Se slovenskými znaky fotky mám....
saldat píše:hoenny píše:Kluci, neměl by někdo fotku na toto vozidlo: SS-23 Spider/OKA, ve zbarvení ČSLA, nejlépe s čs. trikolorou? Se slovenskými znaky fotky mám....
cav hoenny ten obrazok co si sem dal to je kamuflaz z CSLA prave vcera som preliezol vsetky odkazy na OKA a vsade boli len tieto kamuflaze z byvalej CSLA ak nepocitam tie ruske alebo ASR aj v muzeach v Piestanoch co je aj v Lesanoch tak maju tuto kamuflaz a co sa tyka znaku nema to ani jeden. tak asi uz neviem ako poradit viac a ak je to blbe tak sorry nebrat v uvahu tolko moj nazor
Jiří Veg píše:Skrytých fotek je v šuplíku mraky, i tuto fotku jsem dělal já, pak jsem je poskytl v r. 1996 Honzovi Martincovi, tehdy ATM, od té doby jsou některé na internetu,(jojo-kdeže jsou ta autorská práva a nějaká korunka z toho...) fotil jsem to v Rokycanech před vyřazením na hřišti za kasárnami v r. 1994, žádné vozidlo nikdy (do rozdělení republiky) nemělo až do vyřazení žádné československé ani české kokardy, bylo prostě jen zelené( ruská olivová zelená), s černými čárami na ulehčení maskování zastíracími barvami a měly jen vojenské PZ
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků