Pred nejakým časom sa ku mne dostala požiadavka na obúchanú T-55 alebo T-62 v Irackom kabáte. Keďže som doma sušil dve T-62 model 1972 od Trumpeteru, voľba bola jednoduchá.
Kryty infra-reflektorov som vyrobil z plechu. Tak isto klietku reflektorov na čele korby, pretože originálny diel zo stavebnice bol príliš veľký a tvarovo úplne mimo. Vyplnil som fóliou periskop nabíjača – výrobca tam nechal prázdnu „vtáčiu búdku“, doplnil pár káblov a palivové rozvody. Nakoniec som ešte zasklil otvor zameriavacieho ďalekohľadu povedľa kanóna a dorobil zvary pod „sekerou“.
Počas celej stavby ma svojimi radami a postrehmi sprevádzal Maťo Paluda, ktorému sa chcem aj touto cestou ešte raz veľmi pekne poďakovať.
Fotky (aj keď som blesk už dávno vylúčil zo svojho repertoára) stiahli podstatnú časť prachových pigmentov, takže to čo sa zdá byť dosť čisté – najmä partie podvozka a okolo neho v reále čisté nie sú, no žiaľ na lepšie fotky som sa ani ja ani môj foťák, nezmohol

Vopred ďakujem za vaše reakcie.
Na každý trik a fintu ktorú som postupne objavil, som prišiel vždy len vďaka nejakému omylu.