Pekný veľmi pekný. Ja viem ale že by som sa mal čo najmenej ozývať lebo som začiatočník a ja som mal na sovje kusky dost nedopbre odpovede ale mne to zablatenie pasov kusok nesedi. Pás by mmal byt asi cely zablateny ked isiel po blade a nie len v strede. A napinacie kolso v predu je ciste takze aj tam by som rucik kusok blata a aja na pohanacie sozadu kusok. A koniec kanonu by tiez chcel trochu zaciernit. Ale ináč dobrý.
Takze k prvemu zablatenie dokoncene a dotiahnute do konca . A tie pasy som rad ze vizeraju jak su lebo to su zo skatule a boli cele pokrutene a vyrovnat sa im moc nechcelo
Vdaka za pochvalu , no ten panak tam akoze naviguje tank. Je tam ako z nudze cnost, povodne tam nemal byt, ale nakolko som zle nalepil drziaky na radlicu a nedala sa nasadit tak som to poriesil takto......
Mám malou připomínku - obě Luny (jak střelecká vedle kanonu, tak velitelská) byly během běžného provozu překryty plechovými dekly a odkrývaly se jen při nočním provozu. A ještě bych se chtěl zeptat : Proč ten znak na věži je Finská kokarda, když v popisku je uvedeno Russian T-55 ? Zajímavý nápad s odepnutou radlicí, ne vždy se vše podaří jak by jsme si přáli.