Modelářská dovolená pro světový šampionát ve fotbale se jaksi protáhla a tak jsem při chvílích sesmolil alespoň sedačku řidiče. V létě holt lepení nikdy moc nedávám, spousta aktivit na tenisovém kurtu a s rodinou...
Ahoj, pro zájemce o tento model tu mám informaci, že jsme se s Martinem domluvili na spolupráci a model bude k mání u TBmodels.cz Já jsem vytvořil nová kola a ještě budu dělat několik verzí předních masek a kryt motoru, lepty a obtisky. Martin dodá vše ostatní....No vlastně on to skoro vše už má hotovo. V plánu je vedle 8011 samozřejmě i verze 8045 s předním náhonem. Zatím to vypadá, že neskončíme jen u těchto typů.
No řekněme zatím jen to, že 16045 je můj nejoblíbenější traktor. V době, kdy tu ještě nebyly John Deery, jsem na tenhle super stroj koukal jak na zjevení a vrčel jsem ještě druhý den po cestě do školy.
To zní nadějně, chtěl bych jí postavit pro strejdu, dělal v zemědělství přes 30 let, jezdil s Kirovcem, SK 4, Kolosem, 512, 16045 a mnoho dalších, na starý kolena jezdí na Kladně s autobusem
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník