Ahojte. Potreboval by som zasa radu. Na obrázku mám priloženú leptovú sieťku na zadný nárazník. Mám ju rovno nalepiť a potom striekať kompletne karoseriu surfacerom a farbou ? Nezalejem tie oká v sietke ? Ďakujem za pomoc. Plus prikladám fotky ako pokačujem s kaslou.
Pridávam pár fotiek aby bolo vidno že niečo robím cez leto som vlastne nič nerobil ale zasa som sa do toho pustil. Stále len upravujem šmirglujem a tmelím. Momentálne upravujem palubovku z cestnej C5. Tá čo bola v stavebnici je hrozná bez žiadnych detailov. Pomaličky začnem dávať dokopy podvozok.
Palubovku mám už na mieste. Z vrchnej časti je ale kratšia než ktorá bola v stavebnici. Budem ju musieť prilepiť k protipožiarnej prepážke. Schod ktorý vznikne vytmelím a zabrúsim.
Ahojte potreboval by som zasa radu. pomali si chistám niektoré veci na surf a chcel by som dať dokopy kola len v stavebnici neboli vôbec dekale goodyear na pneumatiky a ani tie čo sú na blatníku a nad svetlom. Viete mi poradiť kde tieto dekále zoženiem prípadne ktorý model ich obsahuje že by som ho vypitval ? Tie nápisy na pneumatikách sa dajú striekať aj cez nejaku leptanú šablonu sa mi zda.
Ďakujem za radu. Ja som pozeral na carmodelkit.cz a tam som ich nikde nemohol najsť. Našiel som ich len vo velkosti 1/12. Potom som zistil že v iných verziách corvette c5-r tie dekale na pneu sú tak som to objednal ale ajtak tam chíbajú tie biele. Popozerám ešte tie značky čo si mi poslal.