Dobre Drzim palce s hlinikovym povrchom. Ja s nim stale bojujem na Il dvojke a stale nie som spokojny. Aspon budem mat od koho odpisovat, teda odkreslovat
Ano Vlado, zatiaľ...Nejaký pokazený kondenzátor na doske (či čo to bolo)púšťal viac šťavy do grafiky a tak som úspešne ugriloval najprv Gforce 8800 GTS, potom Gforce 9600 GT a teraz frčím na nejakej karte od Ati. Uvidíme, koľko vydrží
Peto, som rad, ze Ti to fachci i na nahradnom programe...inak by to tu bola nuda, keby si sem nic nezavesil ! Ja momentalne nemam cas! Inak mne budes darmo pisat o programoch v ktorych tvoris kresby...pre mna je to "spanielska dedina"...
Vlado, to nie sú programy, ale PC súčiastky, ktoré keď nefungujú, tak máš len čiernu obrazovku. Aj Ty máš nejaký grafický čip na základovej doske, len o ňom nevieš - lebo funguje
Naposledy upravil arthur1966 dne 15 črc 2014, 19:27, celkově upraveno 1
wat jak sa vam podarilo ugrilovat talko grafik jam 9600gt tiež doma jak novú v krabici a to som ju pouzival cca 6 rokov ale teraz mam r9 280x a inak paradna éro
Peto, to lietadlo bolo holy kov, alebo bolo natrete nejakou hlinikovou/striebornou farbou? Mas nejake foto, podla ktorej budes robit tiene a lesky? EDIT: Prave som nasiel foto na TNMC