Mám hotovou druhou přepážku, která bude směrem do kajut, a je tedy bílo modrá. Pro ignora: ta už trošku vidět bude okýnky.... Je to piplačka, olištování je opravdu hodně malinký...
Kvalita a krása Tvé práce jsou parádní. Už při stavbě RC jsem si byla jistá, že máš navíc, než na komerční stavebnice, a nemýlila jsem se. Pandora v Tvém podání je oproti komerčním modelům úplně jiné kafe a perfektně zde úročíš svůj um a zručnost. Jen tak dál, ať se daří!
Ahoj Doris, díky za milá slova! Potěší..... Tajně jsem doufal, že si u Tebe budu moct nechat vyrobit galionovou figuru na zakázku, takže určitě tuto nabídku využiji. Já bych se s tím mořil, a výsledek by nestál za nic. Nemám prostě umělecké nadání. Těšim se, že Tvé nadání bude krášlit mou Pandoru....
Jj vidim a koukám, jak ti to jde pěkně od ruky. budeš mít loď hotovou dřív než začnu . Pro Doris: také já rád využiju nabídku a nechám si trochu pomoci z ozdobami, mám jich tam příliš a nějak nestíhám
Děkuji moc za projevený zájem, přátelé. Bude mne těšit, že moje ozdoby zkrášlí Vaše skvostná díla. Není problém vymodelovat jakoukoliv sošku nebo plastiku podle obrázků a určených rozměrů. Mohu je v případě zájmu opatřit i zlatým nátěrem nebo decentní patinou. Ať to zde není O.T. a nezavalím tu Elkanovi jeho vlákno, založím nové téma v diskusi, kde Vám představím a popíšu vše, co jsem schopna vymodelovat, případně tam zodpovím jakékoliv Vaše dotazy k výzdobě.
Tak pokračuji na obkládání vnitřních boků střílen, jde to pomalu, protože každá lištička se musí udělat přesně na míru. Hlavně chci poděkovat Doris za výrobu krásné galionové figury, kterou udělala přesně podle mých představ!!!!!! Zvolil jsem tuto variantu, protože Doris tuto možnost nabízí, a také proto, že sám bych určitě z daleka takovou figuru nedokázal. Hned jak mi přišla, tak jsem jí musel vyzkoušet na kloun. Je zatím v základní barvě, ale časem se vybarví. Sedí přesně, protože Doris si udělala přesné kopyto klounu podle dodaných podkladů.
Moc pěkně to vypadá a mám radost, jak se ta soška s lodičkou hezky srostla. Těší mne, že jsem mohla svou troškou taky přispět k tomuto skvostnému dílu. Bylo pro mne potěšením vymodelovat sošku pro Tvůj model a taktéž děkuji za milá slova.
Všem Vám děkuji za uznání a komentáře, je to pro mne zároveň velká motivace i výzva. Budu vynakládat maximální úsilí, aby výsledky mé práce byly i nadále hodny Vašich slov.
Moc pěkná lodička i figura, já přemýšlel na vláknu s nabídkou tvorby figurek co to má ta kočena v rukách a ona je to Pandořina skříňka teď už je mi to jasné