Hluboká poklona pánové, parádní a vydařená akce, hodně krásných modelů, spousta známých. Díky za velmi příjemně strávenou sobotu. Příště určitě naviděnou.
Jménem klubu KPM Zlín a Kongresového centra Beseda Otrokovice , chci všem modelářům, prodejcům a i příchozím návštěvníkům poděkovat za to že všichni jste nám svou opravdu velkou účastí napomohli k tomu že Zlínkit 2014 proběhl bez zjevných problémů a pokud se nějaké chyby objevily tak nebyly nějak moc vidět.Snad to vyšlo aby akce byla pohodová, klidná spíš takový správný modelářský den. Ještě jednou všem díky za to že jste k nám přišli či přijeli a doufám že se na vás na všechny můžeme těšit při příštím ročníku.
Kolegům z klubu poděkuji všem jednotlivě osobně, ale není to v žádném případě jen zásluha jedince, to určitě ne.Úplně stejně fantasticky pracoval při přípravě loňského i letošního ročníku Petr Šavara , ale i Jaromír Fluder, Petr Žáček , Jirka Stacke či Tomáš Kozmík ,externě Víťa Výmola ale vlastně bez rozdílu všichni členové klubu.Každý nějak svým dílem k organizaci akce přispěl podle svých možností a schopností, a hlavně i všichni ostatní chlapi z klubu do jednoho byly skvělí pořadatelé při sobotním Zlínkitu v Besedě Otrokovice.Já jsem jen vše tak trochu koordinoval a to ve spolupráci z ostatními.Takže chlapi - velká poklona že jste měli trpělivost s tím co jsem po vás mnohdy chtěl při organizování naší soutěže.
Ještě jednou tímto všem opravdu a srdečně děkuji.
Jarda Berger
Naposledy upravil Falcon dne 15 čer 2014, 12:43, celkově upraveno 8
Zopár fotiek aj on nás: http://www.modelarea.sk/sk/foto/albums/32/Sutaze-2014 Inak príjemná akcia, dobrá atmosféra, pekný počet modelov, bolo sa na čo pozerať. O tie dva roky dúfam že prídeme znova a už aj súťažne. Ešte raz ďakujeme
Bola to moja premiéra na Zlínkite a mám z nej veľmi pozitívny pocit. Začalo to výborným parkovaním, krásnymi výstavnými priestormi, vynikajúcou organizáciou, značným počtom kvalitných modelov v rôznych kategóriách, senzačnými ľudmi a dobrou atmosférou. Tiež ma veľmi upútala možnosť využiť čas v priebehu dňa na návštevu miestnej ZOO a zámku v Lešnej. Vynikajuci zážitok. Takže za mňa patrí chalanom zo Zlínkitu jedna veľká poklona a poďakovanie.
Na Zlínkitě jsme byli poprvé a musím říct že to byla velice výborná akce. Spousta krásných modelů a velice moc příjemné a hezké prostředí, ve kterém se tato akce konala. Za naši výpravu všem pořadatelům velké díky a příště přijedeme zase. Už se těšíme. Díky chlapi.