Mám otázku: Eduard začal predávať limitku KT.
čo myslíte mám ísť do toho alebo nie?

http://www.eduard.com/store/cs/Eduard/P ... c8068c622d
Modelárčím rád, síce blbo ale rád.

Jiří Mikeš píše: Cena je o stovku víc než u academy (pokud nejsi v BFC) a při pohledu do krabice tam není nic víc než jedna malá planžeta leptu navíc.
Jiří Mikeš píše:Nebudu ti říkat ano či ne. Já jsem byl na tigra hodně zvědavý a pak z toho také hodně zklamaný. Cena je o stovku víc než u academy (pokud nejsi v BFC) a při pohledu do krabice tam není nic víc než jedna malá planžeta leptu navíc. Přidaná hodnota tedy celkem nula. Pro mne osobně zklamání. Uvidíme jak budou vypadat modely, které chcou vydat později. Hlavně lt-35, ale jestli to budou i nadále vydávat ve stejném duchu, tak jen kvuli hezké krabici to kupovat nebudu.
loloped píše:No práve, od Eduarda mám limitku La5 a lightninga a tie profipacky sú podstatne bohatšie.
Tiež som čakal niečo viac
NnODemon píše:Pokud nakoupíš se slevou, jak tady píší kolegové, tak se dostaneš na zajímavější price jak origo...
Mě by spíš zajímalo porovnání kvality s Tamkou, nejsem technikář, ale King by se doma jednou hodil. U mě nezáleží na verzi, ale na kvalitě zpracování a jednoduchosti sestavení, takže jestli můžu nějaké krátké info.
Je to možná trochu jiné téma, ale snad to nebude vadit, díkas
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků