Líbí, povedly se. Škoda, že nakonec to nebude tak moc vidět.
Dávat flíčky (nebo ještě hady) přesně podle vzoru jen podle fotky je jedním z prvních kroků k návštěvě MUDr. Chocholouška. Zajímavý trik s tím patinátorem.
Díky pánové za podporu a Honzo taky za tip s patinátorem To si musím pořídit. Pro Honzu Knetla dávám fotku obtisků, které se mi podařilo dnes díky panu Prantlovi z Modelboxu sehnat. V plánu jsou minimálně jedna G-2/4/6 a jedna E-4. Plus mám ještě obtisky na rumunského ex jugoše Hurricana s plátěným křídlem. Ještě by se mi líbila G-6 vyrobená v Rumunsku, ale na tu nikdo nedělá obtisky a tu kapkovitou bouli. Možná se ale něco objeví, co Laďo ?? No a teď to ještě polepit
Dnes jsem Maďara lehce opostšejdingoval a zalakoval MS lesklým lakem. Zítra wash atd..Už se to blíží ke konci
Tak jsem začal dekálovat jak vidíte na fotce. Mám tak 25% hotovo..Obtisky od Eduardů jsou ok, perfektně kopírují povrch a rytí. Jen mě překvapila jejich "tažnost" Při vyhlazování se mi podařilo u kříže na vrchní straně křídla doslova vytáhnout rožek obtisku To se mi ještě nestalo. Už to bohužel nešlo nějak spravit. Takže opatrně. Já si budu muset vrchní znaky sehnat. Mám dotaz na chodníčky na horní straně křídla. Podle toho jak jsem se díval, tak by vycházeli tak, že by chodníček šel přes bouli, což se mi jeví jako hloupost. Posunout za bouli nebo před bouli, myšleno směrem od trupu?? Bývalo to vlastně vůbec na skutečných mašinách nastříkáno?
[quote="David Hényk"]Díky pánové za podporu a Honzo taky za tip s patinátorem To si musím pořídit. Pro Honzu Knetla dávám fotku obtisků, které se mi podařilo dnes díky panu Prantlovi z Modelboxu sehnat. V plánu jsou minimálně jedna G-2/4/6 a jedna E-4. Plus mám ještě obtisky na rumunského ex jugoše Hurricana s plátěným křídlem. Ještě by se mi líbila G-6 vyrobená v Rumunsku, ale na tu nikdo nedělá obtisky a tu kapkovitou bouli. Možná se ale něco objeví, co Laďo ?? No a teď to ještě polepit
Dělal to kdysi Radu Brinzan, boule i dekle, snad se to dá ještě u něj sehnat...
Freiwaldauer Flugzeugfabrik Ich bin ein Freiwaldauer....since 2009
Krasavec...mas moc pekne povrchove detaily, parada. Na to ja prdim, musel bych to delat na vsech a to by se moc prodlouzovala stavba a hlavne uz na to nevidim.
Popisky davam dle navodu, na fotkach to nekdy moc neni videt. Chodnicky davam pred bouli, ale...roztrihnu je a polozim jen ten dlouhy pruh a ten kratsi co zbyde zkratim cca. o 3 carky a pak to vyjde.viz foto mych modelu
Az budu doma muzu se kouknout zda nemam ty madarske krize. U G2 je mam urcite,ale u G6 nevim zda je mam?Prijedu 17.6.,ale to uz asi bude pozde?
Díky všem Honzo o kříže už jsem napsal Honzovi Knetlovi a když tak napíšu do AZ a nebo se ozvu tobě. Díky moc na nabídku. Chodníčky nějak poladím, díky za tip. Teda Honzo ty popisky dávat na všechny kousky to musí být fakt mrd%čka jako prase Ještě dotaz na jednu popisku...na pravém boku je taková docela velká kruhová popiska modrobílé barvy na krytku za kabinou. Někde jsem zachytil, že to měli jen některé mašiny..má to souvislost s použitím kanónů??
Obtisky jsou fakt jemne...no a pri tom mnozstvi popisek na x modelech se to fakt necha delat par dni Chytra knizka pise, budto takhle barevnou kombinaci a nebo jen obroucky s napisy, ktere v popiskach nejsou.Zrovna ta modra popiska mi prijde trochu vetsi asi nez by mela byt. S dekalama dej kdyztak vedet az prijedu, muzu se kouknout. Jinak fakt moc pekne, zvlast to nytovani to hezky zvyraznilo.