Zkusili. Čistý aceton vyprchá až příliš rychle a ten prach nestačí dostatečně rozpustit. Vyzkoušejte Cement S a uvidíte ten rozdíl. Stejně tuhle metodu čištění rytí používám výjimečně. Podle mne bohatě stačí po přebroušení použít tekoucí vlažnou vodu a kartáček na zuby s trochou saponátu.
uplne najlepsie je na to filmove lepidlo .. ale kedze uz nie je bezne k dostaniu tak pomoze Metyl-Etyl-Keton (MEK) ma podobnu leptavost aj sa podobne rychlo odparuje
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
Randalfe, asi jsi nikdy nedělal s opravdovým filmáčem že? Kdo má starý zásoby, má doma senza lepidlo na lepení tenkých profilů nebo nití na plast. Filmáč z novovýroby už není tak dobrej jako origo šarže.
Filmáč používám- můj Messer je tím lepenej celej. Koupit se dá, na soutěžích ho někdo prodává, ale nepamatuju kdo. Jinak ho vyrábí i Agama- Spárolep, je supr.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
To je ale lepší. Ten starej, co vyrábělo to JZD mi občas nedržel plast u sebe. S tím novým sem spokojenej. Co člověk, to názor. Ale je to každopádně supr přípravek.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Tak jsem opravil tu nesmyslnou spáru, co jsem tam naryl...
Nastříkal jsem si bílou na ocas Grislawskiho mašiny. Díky černýmu surfaceru se to pěkně patinovalo
Bílou jsem použil i pod žlutej čumes
Žlutou RLM 04 jsem nastříkal na bílej základ, pak jsem do ní přidal bílou a nastříkal středy mezi nejtama a stříknul tenkou vrstvou RLM 04. Do žlutý jsem pak vmíchnul štětec RLM 23 červený a tím jsem přestříkal nýtový řady a nakonec jsem tam střelil znova RLM 04 a jemně utlumil. Nepovedlo se mi to moc vyfotit
Ja myslim,ze povedlo.Prekvapuje ma ale,ze si neodvrtal otvory v podvozkovej sachte kam zapadaju podvozkove nohy?Od niekoho tvojho kalibru by som to bral jako samozrejmost.
Stavím model z krabičky, abych věděl, jak to jde dokupy a jak to bude vypadat. Příští model bude detailní stavba. Snažím se to udělat jako recenzní stavbu na Modelplac, proto nic nedělám a nepředělávám. Dokonce jsem použil i minimum leptů. Možná to je těžko pochopitelné, ale stavba z krabičky je to, co dělám. I tak může vypadat modelařina