Miloši díky, ale.... s takovou moderní technikou na mě raději nechoď- já těmto moderním věcem nějak nerozumím- vlastně sem rád, že jsem se sem naučil vůbec vkládat fotky . Počítače a elektronika není má parketa.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Tak jsem to našel Zatím paráda, jedeš jako drak! Ostatně jako vždy Je to mooooc pěkný, až mne svrbí prsty, leč co naplat, všechny čtvrtky jsem prodal a zařekl se už před 4-5 lety Jsem zvědav, zda dodělám já dřív 956, než Ty Mesouna Raději se nebudu vsázet
Vsak toto... Ale skor ma asi zlomi skola a uceni a az potom pride za odmenu masinka mozno aj dve a potom zasa cakat na Fka. Zatial mozem cerpat inspiraciu od skusenejsich
Jo, jsou tu velmi zdatní borci- taky se inspiruju jinde, už jsem to zapoměl, holt auta jsou jiný. Ale když pomineš vše, co se na fórech píše a postavíš si to jen tak, tak se dá stavbička v pohodě užít, je to fakt pěkný. Fakt si pořídím i Royala klasovýho Ale spíše bych celou typovou řadu- od Emila, to už mám, až po Káčko.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Ja staviam viac menej pre radosť a preto lebo ma to vždy bavilo a aj keď sa mi niektoré veci nepodaria úplne dobre neobesím sa, užívam si každú stavbu, ale samozrejme že chcem nejako aj pozdvihnúť vzhľad modelu a pretože človek je od prírody línej hľadám tu to čo už niekto vymyslel za mňa Na Royal-Class asi nezostanú financie, zostáva teda dúfať že sa G-2 G-4 a G-14 objaví vo weekendovkách neskôr lebo plánujem aj ja celú zbierku začal som tiež Emila a chcem pokračovať E-1,4 a potom F aj K len čakám práve na Edíkov, ich modely mi proste sadli... Teším sa hlavne na G-10 ale myslím že tá príde až po Fkách... spolu s Káčkami... Ale každý messer dobrý messer Ale pokukujem aj po nejakých autíčkach ako fanúšik klasických amerík chcel by som si poskladať nejaký Chevelle SS alebo Camaro či Mustanga...