a nemohli ani trefit tvar krytu kanonu ? bude to asi očima ..jfb píše: ... Prostě mezek je jedním z letadel, kde je kopkit vidět blbě i když je otevřená kabina ...
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
a nemohli ani trefit tvar krytu kanonu ? bude to asi očima ..jfb píše: ... Prostě mezek je jedním z letadel, kde je kopkit vidět blbě i když je otevřená kabina ...
DOSKOČIL MICHAL píše:a nemohli ani trefit tvar krytu kanonu ? bude to asi očima ..jfb píše: ... Prostě mezek je jedním z letadel, kde je kopkit vidět blbě i když je otevřená kabina ...
rainhold píše:Zkuste porovnat kuprikladu kokpit Bf 109 F-4 a F-2 1:48 Zvezda s novym eduardem. Na vitezstvi Eduardi stavebnice v tomhle smeru bych si nevsadil. Pokud by bylo takoveto zjednodusovani trendem, tak alespon pro mne, smerem zpet. Takto nepokryty popud k zvyseni prodejnosti brasin kokpitu mi prijde nehodny tohoto (i pro mne zdaleka nejoblibenejsiho) vyrobce modelu.
David Hényk píše:No tak ze strany Eduardu jsem zaznamenal spíše řešení původu Ázetího modelu než kritiku nějakých tvarových chyb, ale nečetl jsem všechno. Nicméně mi přijdou oba modely pod zhruba stejným drobnohledem. AZ teď lepím a příjde mi to jako pohodová stavebnice o jejíž tvarových chybách nediskutuji, neb nejsem odborník, nicméně za sebe musím říct, že mi nikterak nekazí radost ze stavby. Což bude asi postoj většiny lidí, kteří to budou lepit..a myslím to v obou měřítcích. Na druhou stranu čekám, že se oprávněná kritika nějakým způsobem odrazí v dalších stavebnicích. Na eFku u AZ už by snad měl být čumák nějak upraven..ale to sem nepatří.
Uživatelé procházející toto fórum: jardaf, Salin01 a 19 návštevníků