Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ 100 let Velké války (1914-1918) ‹ Letadla ‹ Stavby
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

1/32 Hannover Cl.II Wingnut Wings s doplňky HGW

Odeslat odpověď
Příspěvků: 249 • Stránka 14 z 17 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
  • Odpovědět s citací

Re: 1/32 Hannover Cl.II Wingnut Wings s doplňky HGW

Příspěvekod Ondrous » 24 dub 2014, 19:26

Kdybyste dělali menší měřítka, tohle byste nikdy nemuseli řešit. :)
Obrázek
Ondrous

• Odpovědět s citací

Příspěvekod martinos » 24 dub 2014, 19:36

Ondrous píše:Kdybyste dělali menší měřítka, tohle byste nikdy nemuseli řešit. :)

Moje řeč :grin: , jinak naprosto luxusní stavba, jen tiše sleduju :P
Na stole: Sopwith Triplane 1:72
Hotovo: Fokker D.VII OAW,Fokker Dr.I. Ltn.P.Baumer,SPAD XIII Late ver. 1:72, Gotha G.I.
martinos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondřej Kabelka » 25 dub 2014, 06:20

Jinak tady je schéma jak by to mělo pracovat:
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Ondřej Kabelka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirkun » 25 dub 2014, 07:05

Tak jsem zagooglil a je to tak, že opravdu se u úvratě při konci výfuku a začátku sání překrývají zavírání a začátek otvírání. Důvody bych neřešil. A zrovna tak celý střih, protože vymáčknutí je v této fázi vidět u vedlejších válců.
Mezi válci se střihem a válci se začátkem zážehu(horní úvrať opět bych sem nemotal předstih) nebude pro zmenšeninu podstatný rozdíl.
zde video http://www.youtube.com/watch?v=WtWtae6FYMQ
je na to dost špatně vidět ale přece
Jirkun

• Odpovědět s citací

Příspěvekod RomanBenes » 10 kvě 2014, 11:05

Snaha s motorom pekna, ale tiahla ventilov su nemodelovo tenke. Hned udru do oci. A patina v interieri je slusne povedane odflaknuta. Olejovky v kutoch nabuduce krajsie rozotierat dostratena :-W :white:
RomanBenes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod von Mertens » 10 kvě 2014, 12:03

Musis se vic snazit Libore...rychlej! lepe! :grin:
P.S. Fakt mne jednou trefi...
Marně o radu žádá, kdo radě věřit nechce
von Mertens

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hellboy » 10 kvě 2014, 12:11

RomanBenes píše:Snaha s motorom pekna, ale tiahla ventilov su nemodelovo tenke. Hned udru do oci. A patina v interieri je slusne povedane odflaknuta. Olejovky v kutoch nabuduce krajsie rozotierat dostratena :-W :white:

Taková nuda tady byla. A už není ;-I . Pane Beneši, nedalo mě a podíval jsem se na vaše příspěvky. Zřejmě budete nějaký nám zatím skrytý génius, tak se odkryjte a ukažte nám vaše zázraky. Rádi se poučíme.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Kapitán Roy Brown: Zatracení krtci. Můžu mluvit o štěstí, že jsem nechytil tak blbou díru !
Manfred von Richthofen: Vaše taktnost mě ctí.
Hellboy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Šrám » 10 kvě 2014, 12:38

Liborem to jsou příspěvky, co?? :grin:
Jsem zvědavý na nějaké veledílo Mistra Beneše :-D
Šrám

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zdesko » 10 kvě 2014, 13:44

Hellboy píše:
RomanBenes píše:Snaha s motorom pekna, ale tiahla ventilov su nemodelovo tenke. Hned udru do oci. A patina v interieri je slusne povedane odflaknuta. Olejovky v kutoch nabuduce krajsie rozotierat dostratena :-W :white:

Taková nuda tady byla. A už není ;-I . Pane Beneši, nedalo mě a podíval jsem se na vaše příspěvky. Zřejmě budete nějaký nám zatím skrytý génius, tak se odkryjte a ukažte nám vaše zázraky. Rádi se poučíme.

..a to se na to díval pravděpodobně z 5-ti metrů, jak logicky naznačuje jinde. Počkej to čoro-moro, až se podívá zblízka..! :lol:
zdesko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod RomanBenes » 10 kvě 2014, 14:12

Hellboy píše:

Ad. Hellboy: Už otrepaná arogantná argumentácia v štýle "keď kritizuješ, tak ukáž čo vieš ty!" Ak raz máte malé prirodzenie, relatívne zrovnanie s iným ho nezväčší, objektívne bude stále malé. Detto Vaša práca s olejmi v interiéri. Ak raz vidieť, že ho máte v linkách roztrasený a nerozotretý dostratena smerom von, porovnanie s inými modelmi to nezmení, je to proste fakt #-o A ten nezmení ani skupina cvičených honičov ega ala zdesko okolo ;) Nechválim sa že lepím lepšie, ukazujem len na do očí bijúce nedokonalosti.

Doteraz som modelforum pár mesiacov len čítal, dnes som sa rozhodol zapojiť aktívne a zaregistrovať. Samozrejme svoju prácu už čoskoro zverejním, nemám strach ísť s kožou na trh. Určite sa súdruhovia dočkáte. Akurát sa mi zdá, že vzťahy tu fungujú len na "kamarát chváli kamarátovi" bázi, ako som aj predpokladal.
RomanBenes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondrous » 10 kvě 2014, 14:24

Romane (ať už se jmenuješ jakkoli, zatím Ti tak budu říkat), až tady ukážeš svoji práci, budeš mi stát za odpověď, do té doby tě ignoruju.

Práce lidí, které Ti připadají "odfláknuté", "mírný nadprůměr" nebo "zapatlaná 72ka" je z mého pohledu hodně kvalitní, a proto ji chválím.

Pokud sis tímhle přístupem chtěl zajistit, že až se tu objeví fotky Tvých výtvorů, ke každému komentáři budeš moct napsat "hej, já som vám zkritizoval, tak teraz kritizujete vy mně", je to chytré a zároveň je to pro mě důvod nebrat si servítky.
Obrázek
Ondrous

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martinicky Vladimir » 10 kvě 2014, 14:27

Sudruzko Romanko Benes, Ty si taky Trolko, ktorych su na roznych netovych diskusiach mraky...i ked sem na MF "vrazis" sebelepsi model, tak bude ignorovany, pretoze si sa sam, dnesnymi stupidnymi prispevkami, uplne ODROVNAL... :grin: :grin: :grin: :? :wink:
Martinicky Vladimir

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hellboy » 10 kvě 2014, 14:39

RomanBenes píše:Ad. Hellboy: Už otrepaná arogantná argumentácia v štýle "keď kritizuješ, tak ukáž čo vieš ty!" Ak raz máte malé prirodzenie, relatívne zrovnanie s iným ho nezväčší, objektívne bude stále malé. Detto Vaša práca s olejmi v interiéri. Ak raz vidieť, že ho máte v linkách roztrasený a nerozotretý dostratena smerom von, porovnanie s inými modelmi to nezmení, je to proste fakt #-o A ten nezmení ani skupina cvičených honičov ega ala zdesko okolo ;) Nechválim sa že lepím lepšie, ukazujem len na do očí bijúce nedokonalosti.

Doteraz som modelforum pár mesiacov len čítal, dnes som sa rozhodol zapojiť aktívne a zaregistrovať. Samozrejme svoju prácu už čoskoro zverejním, nemám strach ísť s kožou na trh. Určite sa súdruhovia dočkáte. Akurát sa mi zdá, že vzťahy tu fungujú len na "kamarát chváli kamarátovi" bázi, ako som aj predpokladal.

Souhlasím, jsem arogantní hlupák s malým, neumím dělat modely a mám tu okolo sebe své "soudruhy" (promiňte ti kterých se to dotýká). Pokud však máte takovou představu že to tu chválí jenom kamarád kamarádovi tak nevím co tu vlastně hledáte. A jestli tu jen chcete dělat zlou krev a pak si říkat jak jste dobrý jak jste to tu rozvrtal tak prosím poslužte si.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Kapitán Roy Brown: Zatracení krtci. Můžu mluvit o štěstí, že jsem nechytil tak blbou díru !
Manfred von Richthofen: Vaše taktnost mě ctí.
Hellboy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondrous » 12 kvě 2014, 14:21

RomanBenes píše:Ad. Hellboy: Už otrepaná arogantná argumentácia v štýle "keď kritizuješ, tak ukáž čo vieš ty!" Ak raz máte malé prirodzenie, relatívne zrovnanie s iným ho nezväčší, objektívne bude stále malé. Detto Vaša práca s olejmi v interiéri. Ak raz vidieť, že ho máte v linkách roztrasený a nerozotretý dostratena smerom von, porovnanie s inými modelmi to nezmení, je to proste fakt #-o A ten nezmení ani skupina cvičených honičov ega ala zdesko okolo ;) Nechválim sa že lepím lepšie, ukazujem len na do očí bijúce nedokonalosti.

Romane, včera jsem měl volnou chvíli, tak jsem se zamyslel nad logikou Tvojí argumentace a došel jsem k následujícímu závěru (toto je moje poslední reakce na Tebe, dokud se tu neobjeví prezentace Tvých modelářských dovedností):

- příklad s velikostí přirození je v tomto případě nelogický, protože se nebavíme o absolutních hodnotách
- pokud použiju vhodnější paralelu - kdybys přišel k partě zedníků a řekl jim: "pánové, já jsem teda v životě na stavbě nepracoval, ale děláte to blbě", zkus si domyslet reakci - pokud se Ti to nepodaří domyslet, můžeš to vyzkoušet v reálu, případně jim rovnou řekni, že mají malá přirození, uvidíš, co se stane
- stejně jako reakce zedníků se samozřejmě dá zdůvodnit reakce zkušených modelářů, kteří se pravidelně umisťují na soutěžích (minimálně pro Hellboye to platí), když se tu objeví expert, který se zaregistroval před třemi dny, nemá tu ani jednu fotku a začne tu trousit takovéhle sr.čky
- označení jako honič ega si vyprošuji, je to osobní, agresivní a vulgární
- ad vztahy na bázi "kamarád chválí kamarádovi" - dovolím si citovat svého strejdu při hádce s manželkou: když se Ti tu něco nelíbí, tak se sbal a vypadni
Obrázek
Ondrous

• Odpovědět s citací

Příspěvekod čibotr » 12 kvě 2014, 16:03

Konečně někdo kdo nám otevře oči a sejme z nás jho ubohého poklonkování.
Bože, jak já se těším na jeho umění.
Je to on, sám velký RB :sculptor: ó a jak ho má velkýho :!:
čibotr

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 249 • Stránka 14 z 17 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Zpět na Stavby