Plováková verze se zdála podle plánku ideální ,realita však je uplně někde jinde Liborcio u tvého Po-2M jsou na kylovce dvě vyvýšeniny a na fotkách je plochá nebo se špatně dívám
Jestli mluvis o zebrech na kylovce, tak vzhledem k tomu, ze Po-2 byl v zasade potazenej platnem a tu kylovku jsem vyrobil nove z plastove desticky, tak ty "vystupky" jsou muj pokus o znazorneni zeber. Je jasne, ze je to v tomhle meritku prehnane, ale to uz zavisi na vkusu kazdeho soudruha. Zato si vsimni detailu u zadni kabiny - ten provaz po kterem se splhalo dovnitr.
Vyhoda te originalni odflaknute stavebnice je, ze se da snadneji upravit na ten polsky CSS C-13. Polaci meli kridylka hlubsi (viz zariznuty v kridlech) nez puvodni Polikarpovy. U Kovozavodu nebo ICM bys to ryti musel pracne tmelit, tady tu vystupujici linku jen obrousis a vyrejes nove kridelko.
Teda Radku promin, ale to je trochu potouchla otazka. Polikarpovu U-2/ Po-2 pry bylo vyrobeno kolem 40 000 mezi lety 1928 az 1953, mozna v desitkach verzi, tak pochybuju, ze mely vsechny jednotnou barvu kokpitu. Jaky vnitrek byl u konkretniho Po-2M (jeden vyrobeny kus), to se uz nikdo nedovi. Pocitam, ze vzali jeden oletany Po-2 LNB a upravili na plovaky.
Zatim to vypada zajimave. Skoda tech sisatych motorovych valcu. Ja vim, ta stavebnice je tak vylisovana a oprava temer nemozna. Uz jsem zapomnel jak jsem to tehdy resil, ale od te doby jsem si do zasoby opatril nekolik odlevanych motoru M-11. Ty se vzdycky hodej. Jsem zvedav, jestli ti ta nastavovana a tmelena kylovka nebude delat problemy (jako dodatecne propadliny a tak). Hlavne se tesim, jak si budes hlidat geometrii plovakovych vzper, protoze ty musis vyrobit z gruntu nove. Zustavam na prijmu.
Kilovka od slova kilogram nejspíš a celá věta je plná perel! Nikdy jsem nechtěl tady na foru řešit gramatiku, ale tohle je už i na mě přespříliš A proč používáš tu stříbrnou Humrolku? Zkus použít Surfacer....vim co řikám Jo a je fakt, že odlévaná M-11 od Pavly nestojí majland a je to fakt o něčem jiném
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
za svou gramatiku se omlouvám A zde je malé pokrok vzad i vpřed. To je jednoduchy nemám skušenosti s surfacerem a humbrolka se mne osvědčila.Doma ho mám ve spreju ale spíš jsem to pokazil než jen lehce nanesl
K té gramatice. Jestli se nepletu funguje zde stejné upozorňováni na chyby při psaní. Takže stačí jen zkorigovat hlavně slova podtržená červenou vlnovkou, když píšeš .