Fotky holýho plastu zkreslují. Buď výraznost rytí/nýtů potlačí nebo vytáhnou. Mě přijde nýtování i rytí v pohodě. Docela se na ten model těším. Eda by mohl přihodit nějaký Brassiny
I na tom postaveným modelu se zdají být ty nýty jak u dřívějších Trumpet. Zvlášť na krytu motoru kde ve skutečnosti jsou ty nýty málo vidět to působí dost násilně. Brassinový kola by to potřebovalo určitě - ty disky vypadají hodně ploché. Doufejme že ta kabina půjde dotlačit dolů. Tady levituje nad kolejničkami.
Zajímavý že na onýtovaný mot. kryty u Eduardu si nestěžujete A taky jsou tam ty nýty výraznější než by měli být. Uvidíme až budou výlisky na krámech. Trumpetí nejty jsou fakt krátery, to tyhle od Revellu vypadají drobet k světu.
Možná by to chtělo řešit i faktické průs...ry, jako třeba protistřihové nůžky, chladič oleje, tvar profilu křídla na náběžce a ne jen subjektivně pocitové nýty, které ještě můžou na formách odladit.
"Lidi jsou velký svině a všechno je to na ho.vno." - V. Havel, Audience "Optimisté by se měli popravovat." - J.Cimrman, Dobytí Severního pólu
Můžeš upřesnit co s náběžkou Petře? Nějak jsme si nevšiml něčeho do oka bijícího. Pro mě to jako Spitfire vypadá Protistřih, je tam třeba nalepen omylem, jestli nemají nějakej univerzál rámeček i pro jiný plánovaný verze
Jsou tam ještě další věci a s tím asi nic dělat nepůjde. Už na fotkách z Norimberka vypadal předek jaksi podivně. Hlavně při pohledu shora mi přijde kryt motoru nad výfuky nějaký úzký a příliš zaoblený. Porovnejte třeba s jedničkou od Airfixu. Fotky můžou samozřejmě klamat, ale pořád víc mne začíná mrzet, že Eduardi od Spitfirů ve 1/32 odstoupili. Mohly být konečně celkem přesné Spitfiry a relativně cenově dostupné (mimo IX/VIII/XVI od Tamiye) v dospělém královském měřítku. Bohužel budou jen v nezáživné čtvrtce.
Vážení kolegové, prosím o váš názor - před prodejem do Izraele, dostali ČS Spitfire IX novou kamufláž, byly ale obnoveny popisky v angličtině ? Já myslím, že ne, nemohu ale dohledat důkaz a nemohu se rozhodnout, jestli popisky dát na model Eduardího Spitfiru.