..ach to názvosloví..!!! Libore, vačka je takovej bazmek na vačkové hřídeli. Ta (vačková hřídel) je v tomto případě zavřená v karteru. Vačky pak zvedají tzv. "zvedací tyčky" a ty pak hýbou ventilovými vahadly (vahadlům se také říká koníci). Takže tyto krásné kovové díly jsou.: Ventilové zvedací tyčky a ventilová vahadla. Tolik tedy motorová osvěta... Kdyby jsi chtěl ještě "rozhoupat" ventily, tak pořadí zapalování bývá u šestiválců zpravidla 1,5,3,6,2,4.. Ten motor je moc pěknej..!! Akorát by možná stálo zato ještě pouvažovat o výměně plastikového ztvárnění palivových trubek a trubek rozvádějící vodu k příslušenstvím, za nějaké drátkové. Ve skutečnosti měly tyhle trubičky menší vnější průměr, než zvedací tyčky...
Tak k názvosloví . To samozřejmě vím jen jsem v nadšení popletl výrazy. Za což se veřejně kaju a omlouvám všem co utrpěli trvalou psychickou újmu. Pořadí pružin je připraveno, a bude znázorněno. Akorát to na té celkové fotce na pružinách není tak vidět, ale "VAHADLA" budou rozhýbaná a na nich to už bude vidět více. A k motoru celkově, ještě není slepený a právě teď zvažuji co ještě předělám. Původně jsem předpokládal že bude motor schovaný pod krytem a že budou vidět jen "VAHADLA" a pružiny, ale teď zvažuji že asi bude část krytů odkrytá když už to dá tolik práce.
Trvalou psychickou újmou trpí všichni co toto čtou, neb už jenom jejich přítomnost na těchto stránkách je této psychické újmy (úchylky) nejlepším a nejpádnějším důkazem. No a z toho plyne, že nikomu zde přítomnému jsi újmu způsobit nemohl, a to i kdyby jsi sebevíc chtěl... . To je dilema co? Odkrytovat - neodkrytovat ?!? . Máš to Libore moc krásné, asi by byla škoda tu úžasnou práci schovávat. Vypadá to opravdu mooooooc dobře...
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Kousek šílenství v praxi . Sestavuji VAHADLA k ventilům. Ještě jsem nakreslil k vyleptání příruby k výfukům a k sacímu potrubí, když už blbnu . Jinak pružiny jsou už rozhýbané aby byl motor jako živý.
Kdyz uz o interier prijdeme po zaviracce...opravdu by uvazoval o otevrenym motorem myslim ze motor, je model sam o sobe, obzvlast, kdyz tak vymazleny, ber to jako prsten, letadlo je obroucek, motor, drahokam! Model by prisel o hodne...
Vlastimil Lukáš píše:Jsem zvědav na výsledek. ten nápis OPEL je podle skutečnosti? Nevěděl jsem že tato značka je tak stará...
První motorwagen postavil Adam Opel už v roce 1886.. Jeho "Lutzmann" se v roce 1899 vyráběl dokonce už tehdy jako dodávka... A v roce 1914 už jezdil na frontě jeho 4-tunovej náklaďák...