Peto, to je parada, ked som sa pozrel na dokonceneho Helcata, najprv som si myslel , ze to je Vladova kresba. To preplatovanie a nejtky, odlesky a celkova trojrozmernost, mi bere dych. Bravo! No a na Aviu som cakal dlho-predlho Este raz, VELKY GRATULL a Vdaka! Martin
Pekne ides Peto ...len tie nity nechces upravit? Takto s tymi "tienmi a svetlami" vyzeraju ako "prestrihnute bodove zvary"! Co tak prehodit garde tych svetiel??!
Neviem Vlado...Tie nity sa mi javia také nejaké utopené v plechoch. Nakoniec som zvolil túto podobu. Fakt neviem...Možno skúsim svetlo-tieň na niektorých radoch prehodiť.
Peter, teda zasnem, tienovat jednotlive nity, resp. bodove zvary Neviem, ci ich mas vsetky v jednom layeri. Nedali by sa pre porovnanie urobit aj trochu menej dominantne (priesvitnejsie)?
Peto, keby si sa mal zapodievat kazdym nitom, ako je osvetleny, ako vystupuje nad povrch panelaze, resp. je utopeny v tej panelazi, tak by si sa musel nutne "zblaznit" ...uz ten posledny progres vyzera GUT...ja by som to uz tak nechal