Pěkná stavba a abych si nemusel zakládat nové téma tak ti sem vložím fotku mého cocpitu model asi stavět nebudu jen pomáham vylepšovat pro ostatní.Cocpit není hotov ,ale už se rýsuje.
vslunicko píše:Pěkná stavba a abych si nemusel zakládat nové téma tak ti sem vložím fotku mého cocpitu model asi stavět nebudu jen pomáham vylepšovat pro ostatní.Cocpit není hotov ,ale už se rýsuje.
Jirka z Hranic píše:Martine dík, já se snažím být jemný od jakživa, používám taky velejemné nýtovadlo
. Ještě nějaké fotky z postupu: pokračoval jsem zatmelením spoje na spodku přední části raději dvousložkovým tmelem. Poté doryta paneláž vpředu a donýtovaný oblý čumák, plus kontrolní surf. Ta spodní část mi pasovala poměrně slušně, dal jsem si záležet s přípravou na sucho. Hůře se mi tmelily spoje křídla mezi trupem a šachtami, tam mi vyšla větší škvíra. Samozřejmě jsem se pokusil o ztenčení vstupního lemu chladiče a přepážek, ale moc ten rozdíl není vidět, zepředu se to špatně dělá v těch zaoblených otvorech. Dolepeny leptané díly šachet a světlomet v křídle. Inspirován kolegou Špirem jsem vyryl a vydlabal vyhazovací díry nábojnic na spodku trupu, nebudu to řezat až skrz, černá barva to pak doladí.
Uživatelé procházející toto fórum: Lukáš Hrubeš a 168 návštevníků