..jestli to někdy uvidím naživo, tak Tě Libore předem upozorňuju, že mi to budeš ukazovat jen z boku..!! Protože kdoví, jestli ten kulomet neumí náhodou také i střílet..?? Hezký to je...moc hezký.!
Nezasekl, spíš malé zpomalení postupu , čekal jsem než mě přijdou hlavně pro kulomety (protože jsem si je neobjednal s dostatečným předstihem) a teď ještě dělám na druhé verzi leptů na motor. Ale teď už budu moct zavřít trup a dělat na něm.
Prave na te hlavne chtel sem zeptat... Ohledne stavby...nevim jak to vyjadrit...pusobi na mne nejen velice kvalitnym provedenim po technicke strance, ale oslovuje mne spis po strance citove...asi takhle, BRAVO
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Tak jsem dnes zkusil alespoň jednu vačku k motoru, protože jsem byl zvědavý jestli to půjde slepit. Je to zatím sesazené nasucho na zkoušku. Ale vypadá to že to půjde a docela se mě to líbí. Až budou vačky osazené všechny tak to pro porovnání nafotím s původními plastovými se stavebnice.