Bohužel komunikace s touhle firmou zdá se mi poněkud nešťastná, neberou telefony a to asi zásadně, tak píšu už sem, aby to viděli ostatní. Poslali si mail o zaplacení a já v domnění, že jsou modely na cestě, tak jsem to "zacáloval" Je snad delfín pořád v Číně? Na stránkách je, že je výrobek dostupný do 14 dnů..mám to objednané už od ledna...zatím nedošlo nic..bomba, fakt. Přijde mi to jak v devadesátých létech tohle. hlavně zaplať a zapomeň. Libor Musil
No..mám podobnou zkušenost. 14.2. jsem si objednal na Avaxu model s tím, že u něj bylo "DOSTUPNÉ" což asi (jak kde) znamená, že je na skladě. Po několika dnech (nevim už kolik přesně)..když se nic nedělo, tak jsem na Avax napsal dotaz...odpověď žádná, druhý den jsem napsal další dotaz, respektive jen otazník ..odpověď zase žádná Teď v sobotu 8.3. mi na mail přišlo, že objednávka je připravená k odeslání. O.K. že to nechám na všední den. V pondělí jsem na to zapoměl a v úterý mi přišel další mail, že je objednávka stornovaná Divil jsem se, protože tramvaj od MiniArtu mi z tohoto eshopu přišla velice rychle po objednání. Teď už o model nemám zájem a nevypadá to, že bych si na Avaxu ještě někdy něco objednával. Kolega z klubu má podobnou zkušenost s tímto eshopem a následný postoj úplně stejný.
Já si toho Delfína od tebe rád vezmu to se neboj jen jsem psal že jsem si objednal i u Model boxu ale nic o tom že bych to u tebe zrušil. Takže čekám na zprávu že ho máš v ruce. (myslím toho Delfína)