Snažil jsem udělat oloupání na předním krytu a lehké olétaní, zatím bez olejových map. Nevím jak kdo, ale motor se mi nejdříve nevešel pod kryt. Nemyslím průměrem, ale horizontálně
. moc pěkné. zkus se ještě podívat na kulomety. Z jedné fotky se zdá že je jeden trochu mimo geometrii. Zbytečně by to pokazilo jinak naprosto parádní model Fokkeru DVI.
to Zdesko - Joj, omlouvám se, úplně jsem zapoměl: takže Otto Fuchs se k Rolandům D VIa dostal po 7. květnu 1918 u Jasta 35 b., kdy bylo převzato 5 kusů od Armee - Flugpark 17. (známé je foto kolize D VIa s Pfalz D IIIa z 1. června v Epinoy, severozápadně od Cambrai). Walfische létal i s bratrem Rudolfem u Flieger-Abteilung (A)292b. focen je u 2701/16. Ještě jednou se omlouvám za zpoždění, je hezky a Bike láká
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Po dnešní motivační procházce na PanterCupu, kde jsem viděl opravdu nádherné chmelnice, jsem zasedl ke stolu a lehce pokročil. Ještě teď mi padá huba z některých výtvorů a vůbec už nechápu jak je to možné udělat
..mě to nedá.. Nechtěl jsem to původně rozpitvávat, ale když ono mě to moc bije do očí.. Jak je vlastně ten trojúhelník nakreslenej v návodu.? Takhle, jak to máš na modelu.? Já si nemůžu pomoct, ale mě při pohledu na fotku připadá, že ta jeho "základna" byla souběžná se svislým trámem kříže. No a protože vrchol trojúhelníka byl stejně jako ho máš na modelu a také se zároveň opravdu dotýkal horního trupového podélníku, vypadá to, že ten skutečný měl asi jiné vrcholové úhly, než ten, který je ztvárněný obtiskem..
Přílohy
Fokker V-13 (D-6)_06a.jpg (25.71 KiB) Zobrazeno 1478 krát
Jel jsem pouze podle plánku, jelikož co jsem kdy viděl byla jen tahle jedna fotka a ta je z úhlu, podle kterého bych uložení šipky netroufl dát Každopádně netvrdím že ten úhel mám naprosto shodný s plánkem, ale ty barvy to prostě zvýrazní. Pro budoucí stavitele budiž toto návod jak správně na šíp
Tp je právě to, co jsem myslel, že pokud je zde nějaká chyba (kterou tu vidím), tak není v Tobě, ale ve stavebnici. Tedy v návodu a následně i v obtiscích. Však se podívej co se stane a kde se scházejí přímky, jimiž protáhneme vodorovné rameno kříže a spodní odvěsnu trojúhelníka. To jsem se snažil neuměle načmárat na tom barevném bokoryse. Prostě podle mne, mají obtisky trupového kříže i toho trojúhelníka nesprávné rozměry...
Já to napsal asi špatně, nechtěl jsem to napsat tak obranářky Jo to dává smysl to co jsi udělal na té fotce. A máš nejspíše pravdu, že by měla být rovnější. Já se snažil věřit tomu, že ten úhel od kříže má nějaký smysl...Ale měl jsem si to více nastudovat i když zrovna u tohohle stroje jsou data dost omezené Tak pro další stavitele, pozor na tem šíp, hrot více nahoru. Zdesko, díky za příspěvek, třeba se to bude hodit jiným stavitelům (v to doufám)...já už s tím nic neudělám...
Když tak prohlížím ten detail fotky šípu, víc a víc nabývám dojmu, že ten šíp je na obtiscích delší. Ony ty obtisky jsou drama pro sebe a třeba logo na vrtuli je jen bíločerná šmouha
Nedalo mi to a sáhl jsem po jiném barevném bokoryse (měl jiné provedení kříže) a zkusil tu rekonstrukci ještě jednou. Tímto se omlouvám Panu Válkovi, který tyto barevné rekonstrukce tuším kreslil (pro HPM). Bohužel v současné době nemám čas to kreslit růčo, tedy tak aby to bylo řádně přeměřené a přepočítané. Ale možná, že tato rekonstrukce bude o něco přesnější, než ta první, kterou jsem narychlo spíchnul předtím.. Ale pro ještě větší přesnost by to asi chtělo přesnější bokorys. Výkresů D.VI je známo víc a ty se navzájem od sebe poněkud odlišují. Připadá mi, že pro barevné rekonstrukce do HPM tenkrát nebyl použitý ten nejpřesnější...
Pánové potřebuji radu či pomoci. Sháním kříže na horní křídlo. Stala se nehoda (to by bylo na déle) a já musím komplet udělat křídlo znova, ale přišel jsem o obtisky . Snažil jsem se ptát na Rodenu, ale odpověď jsem nedostal. Tak teď už jen tady. Děkuju