jen čučím.......jen hezky zustaň u chmelniček....aspoň nemusím věšet modelažinu na hřebík..jěště štěstí že se ti uplně vubec nechce do "cílu"
clive píše:Koncim s modelarinou..![]()
![]()
![]()
Tohle prece neni feeeeeer.. Nemuze prece prijit a takhle modelarit..
S tim musime neco udelat...![]()
Moniko jak jsi udelala pilotni prostor. Fotecku nemash?
Nelakaj te tanky Moniko? Myslim ze tanky by ti sly a nam by nepribyvaly sedive vlasy pri snaze postavit to alespon jako ty...![]()
Vrtule je vazne uchvatna. Hned si ji doma zkusim. A beda jestli se mi to nepovede. To jsem zvedavej co s tim bak budes delat..
Monika píše:Pilotní prostor jsem udìlala podle nejlepšího vìdomí a svìdomí - døevo a pak sedaèku hnìdou barvou, ale protože to, co je ve stavebnici, je zoufalý, tak jsem to ani nefotila -hrùùùza, opravdu. A vynechala jsem pajlota - nemìla jsem pøíslušný barvièky ani náladu.
Vrtule zas tak úžasná není - to svìtlý døevo je málo svìtlý![]()
![]()
![]()
Jinak teï bojuju nerovnej boj s nejèervenìjší èervenou od Agamy, protože na tom plastu schne 12 hodin (na tmelu je suchá rychle) a jsem zvìdavá, jestli druhá vrstva nenaleptá tu první. Možná na to vezmu støíkaèku, až dorazí, a bude to.
Monika píše:Já si tu Humbrolku chci taky koupit, ale pro Agamu to bylo blíž. Barva bohužel nic moc. Ale já pùjdu asi rovnou do Gunze a tu èervenou pak použiju na jednu jinou chmelnici - už jich mám v kitniku 6, tak se máte na co tìšit.
![]()
![]()
Monika píše:Ee, Spada od Smìru nemám. Mám samý edíky (Albíky, Pfalze, Hanriota)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Humbrolky asi nejspíš u MPM v Myslíkovì ulici, ale nevím...
Můžu potvrdit,pravidelně tam nakupuju(maj i Valleja a snad i tamiye,ale u těch tamiyí si nejsem jistej)Monika píše:
A Humbrolky asi nejspíš u MPM v Myslíkově ulici, ale nevím...
Charlie píše:Mně se to líbíJenom dotaz...ta vrtule...to je schválně, že je z každý strany jinak?
Charlie píše:Mně se to líbíJenom dotaz...ta vrtule...to je schválně, že je z každý strany jinak?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků