petrbedrich píše:Domažlice
nedalo mi to

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
petrbedrich píše:Občas je dobrý se cestou do Prahy po starý silnici z Hradce podívat do zpětnýho zrcátka, jestli ta Toyota za váma náhodou.....
nalezeno kvalifikovaným odhadem (podle kilometrovníku na původní ceduli)
Egerman píše:U mně je to profesionální deformace Tomuhle jevu u nás říkáme provozní slepota
Tomáš Jakl píše:Egerman píše:U mně je to profesionální deformace Tomuhle jevu u nás říkáme provozní slepota
Díky.![]()
Tak v roce 1938 měli Odehnalovi Krejčovství v Cimburkově ulici a do roku 1945 si zřídili podnik na rohu Blahníkovy a Seifertovy, kde byla také tato fotka pořízena. Uff.![]()
![]()
michpat píše:Jestli prijmes radu, tak fotku, do ktere vsazujes dobovou realii musis prizpusobit tomu co vsazujes. Obcas co pustis ven, kazi dojem ostatnich fotek. Viz Toyota a Pz IV. Vysledek vypada spis jak hrouda na silnici. V modelarine a hlavne v grafice plati, ze obcas mene je vice.
petrbedrich píše:přiznám se, že jsem si nejdřív ani nevšiml, že je na fotce s T34 na Žižkově už v pozadí dnešní stav. To je právě to dilema, jak to udělat, aby měl člověk pocit, že jde po dnešní ulici a vidí tam scénu z minulosti.
Jinak budu rád za každej příspěvek, hlavně mimopražských už ubylo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků