Zase o kousek blíže do finále, doplnil jsem drobotinu a pomalu kompletuju do větších podsestav, zašpinění a patina je už víceméně ve finále, ve skutečnosti to působí decentněji, foťák ta potvora to celkem zkresluje
Mě se ta patina líbí . Já mám sice radši éra čistější, ale faktem je že tohle je asi pravdě blíž... Ten spodek kolem deklů je úplně excelentní... Toť můj názor
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Už mi to začíná připomínat letadlo , fotil jsem to dneska ráno a světlo je nějaké divné, proto i ty fotky tak vypadají, bohužel je ve stavebnici špatná vrtule, takže jsem musel předělávat. Pokud půjde všechno podle mojich představ, tak bych mohl mít o víkendu hotovo
Přílohy
Kolečka nejsou ještě napevno, jsou jen pro lepší pocit
No toto, chtěl jsem ještě chvilku na fotky počkat , protože jsem ho chtěl vzít do Příbora, tak na modelu ještě pár detailu chybí, ty se chystám dodělat co nejdříve, takže tady ty fotky dávám ilustračně, do galerie pak nafotím nové Jinak díky všem za kladné ohlasy