Vampire Mk.5, rozestavěný model pro veletrh v Norimberku. Stavěný je z posledních testovacích výlisků. Kamufláž bude francouzká s oprýskanými britskými znaky.
Další postup, decál umístěný na palubku je lehce přestříknutý, aby bílá nesvítila. Je to proti minule lehnce vystínované. Partie vstupu vzduchu a oběžného kola je stříklá Alcladem 2 Airframe Aluminium, tryska Jet Exhaustem + špička trysky lehounce zesvětlená Airframe Aluminium. Trup je pak secvaklý a přejetý svařovacím lepidlem Tamiya.
Oběžné kolo sice takto vypadá divně, ale když se model slepí, tak při hodně velké snaze (a svícení do vstupu) jedním okem uvidíš cca 1/3 oběhového kola. To stejné vidíš, když nakukuješ do vstupu skutečného letadla. Je to prostě pohledová záležitost. Kdyby to bylo udělané fakticky správně, tak ale neuvidíš nic ani jedním okem při jakékoliv snaze. A pokud by chtěl někdo odkrytovat motor, tak tento díl stejně musí nahradit
Nebyl čas na focení, respektive není čas na nic. Ale teď jsem se kousnul a vyfotil jsem... Pokud někomu přijde, že se s tím pářu, tak jsem zvládl ještě ty dvě resinové potvory od CMK, viz foto, dva letáky, katalog pro Němce do tisku a katalog na výpal CD pro nás. Ještě si musím nakoupit a zbalit... Není to rozhodně doko, ale na to, že jsem lenoch a a jako modelář pomalý to jde
A takto stál Vampire ve vitrině v Norimberku. Ještě mu tedy chybí popisky, červené konce křídel a patina. Ale tam se líbil. Akorát padal na ocas, dal jsem do přídě málo olova...