Tak chlapi díky. Jako laik jsem se šel poprvé podívat jak probíhá soutěž. Šel jsem jen na chvilku na kukačku a vydržel jsem tam bez mála 3 hodiny. Je to opravdu nádhera v jakém stylu se dnes staví. Chvíli jsem poslouchal i workshop na podiu a páč jsem netušil chvílema o čem je řeč, tak jsem jen koukal a koukal. Zakoupil jsem si pár drobností a parádní stavebnici pro začínající od Eduarda. Díky díky a dnes už vím, že mě čeká hodně práce.
Akce naprosto super! Skvělí příjemní lidé, organizačně skvěle zvládnutu o proti jiným ročníkům naboucháno nádhernými modely. Kvalita a úroveň této výstavy jde nahoru a já byl spokojený. Teď musím máknout abych mohl zas něco za rok co ukázat
Velké díky pořadatelům za opravdu skvělou akci. Díky všem známím za parádní pokecání o všem možném. Díky všem zúčastněným na SIGu Gazy a UAZy. Prožil jsem zase jeden moc báječný den. Překvapila mne velká účast soutěžících i modelů. Jezdím na tuto soutěž hodně let, ale tolik modelů si nepamatuji. Jedním slovem: SUPÉÉÉR
Moc parádně zmáknutá akce. Díky moc za pozvání Také bych chtěl poděkovat všem, kteří se zúčastnili obou mých workshopů. Skvěle jsem si to užil a bylo to celkově skvěle interaktivní. Děkuji moc