Supr. Akorát jestli může trošku kritizovat, tak tu boční síťku udělej černou a trošku barevně odliš ty MSD boxy. Jinak paráda. Možná ještě to zadní plato taky černě. Jinak se mi líbí drajbuš (u aut se moc nevidí), opravdu povedené.
jo, ta zadná stena asi má byť čierna, v návode to nie je, tak som to nejako prehliadol. Strieknem to keď budem mať najbližšie čiernu v pištoli. Tie MSD boxy ani neviem čo je, ale ak sú to tie krabice na palubke vpravo, tak na fotke čo tu dal ron (na prvej strane) sú čierne, tak som to nechal tak. Veď prípadne ešte môžem nafarbiť. Na škatuli Revella sú červené...
A už som striekol aj kasňu. Ron mi povedal, že mám dať Metallic blue Gunze. Myslím, že ok, ale na môj vkus má farba až moc silný strieborný pigment v sebe, tak som to nazaver poprášil odtieňom Kobalt blue, čím som to potlačil a celé to stmavil. Je to teraz polomatné a na fotke to vyzerá divne, chce to preleštiť. Ale ak sa môžem ohodnotiť, tak si myslím, že som na dobrej ceste, čo sa týka Jeffovej modrej...
do riti, mal som naskok a dom v...
asi sa zajtra budem snazit
no na fotke kasna vyzera divne, ale velmi to nelesti, aj tak budes musiet prebrusovat dekaly a jedno s druhym, tak pokial to nie je velmi hrubozrne, tak to budes riesit pri laku...
no a ten kobalt blue uz mam doma skor, mam ju v plane na iny projekt, ale ze je to pekna farba... ??