Tak jsem se dohrabal do nějakého finále s Pragou V3S CR. Ty poslední písmena znamenají Cisterna,Rameno. Základ je "ventra" od Honzy Pavlíka + samo domo cisterna. Nějaký ten vývoj je zde viewtopic.php?f=58&t=75466&start=255. Nápisy jsou dělány na laserové tiskárně na obtiskový papír od Propagteamu.
Tak za 1) bílý nápis je vytištěný na obtiskový papír s bílým podkladem. Akorát okolo něj je obdélníček v barvě nátěru. Je to taková sázka do loterie co vyleze z tiskárny. Aneb trefil jsem se do odstínu? za 2) Okna a světla. Co na to říct, jsem líný , šlo to udělat líp. Smůla je, že na fotkách to vynikne. Jako modelář na sklonku své kariéry si dovoluji ten přepych, se občas na něco vykašlat. Taky je to taková provokace pro mladší. Modelářů kteří se sami do něčeho pustí a postaví něco z ničeho, zde zase tolik není. Chce to prostě jen jednou začít.
Jsem rád, že jsi to dal do kupy z toho polotovaru ...ona to neni sranda a málokdo dokáže ocenit práci, kterou jsi musel vynaložit na nástavbě....ke konci už na detaily dochází síly a chceš to mít rychle za sebou.Znám to...to není o lenosti.
mě to přijde hodně slušný na to měřítko. Neokoukaná a složitá předloha a spoustu nedostatků taky vytáhne zoom na foťáku, to znám z vlastní zkušenosti.Ty okna a světla jsou samozřejmě takový, jaký jsou, ale jak říkám, vzhledem k měřítku to ve skutečnosti nebude ani zdaleka tak vidět.
"Konkurenci nesleduji,konkurencí pohrdám"- Jaroslav "Tango" Pilsen kit 2010 Petr Mazánek Světlá p. Ještědem
Jasně, já to chápu. Ale odvrtat ty světla by šlo i teď dodatečně s trochou opatrnosti a hned by ten model vypadal ještě o třídu líp. Samozřejmě, že udělat takovouhle nástavbu z ničeho je sochařina a dneska to dělá už málokdo. Mě se to taky až na věci, který jsem napsal moc líbí .