Ahoj , nezlob se ale k tomu ti nikdo žádnou soudnou kritiku nenapíše , jelikož z těch fotek není co posuzovat.... skus to nejprve pořádně nafotit... ok .
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Napsání kritiky nebude tak odvislé od fotek, ale po jedné bouřlivé diskuzi se tady asi nikomu do ní nebude moc chtít. Já taktéž nebudu kritizovat, ale zeptám se, máš dojem, že pokud se nabarví přední světlo, bude k něčemu
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Přémo kritizovat umí každej kdo má do prdele díru...,ale musí být co.
1.fotky musí být trochu lepší a né ve tmě a rozmazané
2. z toho co vidím mi není jasný ten nápis...myslím, že pochází z KV 1 - NAMI...chybí tam ještě POBEDA BUDET ZA....mám pravdu? U KV 2 kromě německých jsem neviděl žádné nápisy a fotek na tenhle tank je na netu spousta.
3. na takhle velkém stroji by se dalo určitě naznačit lépe opotřebení...pigmenty, použít nějaké odlišení panelů, wash, prach atd. Koukni se na fotky skutečných tanků a porovnej to s modelem a snaž se vylepšit co se dá a pak to znovu přefoť.
To je těžký...kdyby jste si vyplnili profil, tak pak člověk ví jestli reaguje na model dospělého nebo na model dítěte....na svůj věk to máš v tom případě slušný. Každopádně je stále co zlepšovat a za dva roky nám to tady můžeš všem nandat...hlavně tě to musí bavit.
Jo díky už jsem si tam dal svuj datum narození ...... takže...... Jo vím že tam je spoustu chyb takže se chci pořád zlepšovat... Teď se chci pustit do T-34 od tamiye A potřeboval bych od vás zkušenějších poradit nějakou chemii ne jen wash ale i také nějaké odřeniny zaprášení atd...